0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wystarczy wrzucić do dt01.img w kitserverze Legia Warszawa: REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam jeszcze jedno pytanie czy nadal jest limit przyspiewek 1:15 ?Lechia Gdańsk: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Maxi, a powiesz mi jak konwertujesz pliki na ADX ?Jeśli DKZ studio, powiesz mi jak to zrobić ?
Wystarczy wrzucić do dt01.img w kitserverze Tylko Przypiewki Legii i Lechii Działają w T-Mobile Ekstraklasa Mod, inne nie działają bo nie ma jeszcze programu który by slotował przypiewki danego klubu.Legia Warszawa: REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam jeszcze jedno pytanie czy nadal jest limit przyspiewek 1:15 ?Lechia Gdańsk: REJESTRACJA lub LOGOWANIEPolonia Warszawa(nie działają ze wzgledu na brak slotów dla Polonii. trzeba poczekac na jakis inny tools do przyspiewek ): REJESTRACJA lub LOGOWANIEGKS Bogdanka Łęczna: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
W sumie to mozna by ustawic przyspiewki za i przeciw klubowi i je do niego przypisac wtedy by bylo bardziej realnie ) Ja mam mp3 z przyspiewkami i sobie ustawiam w winampie przyspiewki 2 druzyn i jest o wiele lepiej bo w zwyklej grze nie dosc, ze slychac tylko 1 druzyne to jeszcze w kolko to samo sie powtarza