Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Tworzenie i wgrywanie dodatków do Pro Evolution Soccer 2012 na PlayStation 3

(1/4) > >>

AdissJuve:
Jako, że rozpracowałem i opanowałem wszystkie techniki tworzenia i wgrywania dodatków do PES 2012 na PS3 i stworzyłem patcha możecie zadawać w tym wątku pytania na powyższy temat. :D Postaram się doradzić każdemu ;)

Masznerek:
Siemanko

Mam taki problem, aczkolwiek chodzi o to, że po wgraniu PATCHy na PS3 niestety nie mam ich w grze. Zgrałem PATCHa na kartę pamięci, na niej umieściłem 2 foldery: 1 nazywał się PS3, a w nim SAVEDATA i wszystkie pliki w niej, a w drugim folderze też był folder PS3 i SAVEDATA, lecz z innym PATCHem. Po włożeniu USB do konsoli wszedłem w to co trzeba tam były różne stroje,loga, potem na końcu pliki z EDIT, więc pozapisywałem to wszystko, a następnie wszedłem w grę, lecz jak się okazało nic się nie zmieniło, tzn. nie było nowych strojów i log. Z góry dzięki, pozdrawiam

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko

Mam taki problem, aczkolwiek chodzi o to, że po wgraniu PATCHy na PS3 niestety nie mam ich w grze. Zgrałem PATCHa na kartę pamięci, na niej umieściłem 2 foldery: 1 nazywał się PS3, a w nim SAVEDATA i wszystkie pliki w niej, a w drugim folderze też był folder PS3 i SAVEDATA, lecz z innym PATCHem. Po włożeniu USB do konsoli wszedłem w to co trzeba tam były różne stroje,loga, potem na końcu pliki z EDIT, więc pozapisywałem to wszystko, a następnie wszedłem w grę, lecz jak się okazało nic się nie zmieniło, tzn. nie było nowych strojów i log. Z góry dzięki, pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
1. Nie możesz wgrywać dwóch patchy równocześnie.
2.Najprawdopodobniej patch nie jest do Twojej wersji gry. Np. Jeśli patch jest do wersji 01407(najpopularniejsza), a ty masz np. 01406 to nie patch nie zadziała rozumiesz.,

Masznerek:
Aha,dziękóweczka wielka a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jak poznać jaką mam wersję gry i jaką wersję ma PATCH?. Pozdro

klakol83:
siema stary

mam pytanie??? czy moglbys stworzyc patcha na blesa 1406????albo chociaz pare druzyn z ekstraklasy i bundeslige

powaga bardzo cie prosze wymysl cos heheh

POZDRO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej