Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Tworzenie i wgrywanie dodatków do Pro Evolution Soccer 2012 na PlayStation 3

<< < (2/4) > >>

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema stary

mam pytanie??? czy moglbys stworzyc patcha na blesa 1406????albo chociaz pare druzyn z ekstraklasy i bundeslige

powaga bardzo cie prosze wymysl cos heheh

POZDRO

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze "stary" nie mogę stworzyć takiego patcha, ponieważ to kwestia wersji gry
Po drugie nie jestem jakimś kreatorem patchy tylko stworzyłem swój porządny, światowy patch, którego będę udoskonalał

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAha,dziękóweczka wielka a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jak poznać jaką mam wersję gry i jaką wersję ma PATCH?. Pozdro

--- Koniec cytatu ---
Twoją wersję gry zobaczysz na boku okładki(tam gdzie jest napis: Pro Evolution Soccer 2012)
Wersję patcha natomiast zobaczysz po plikach w folderze, który ściągniesz. Będzie np. BLES01407FACE(to jest akurat bin. twarzy)
P.S. Jako, że mój patch osiąga co raz to większe sukcesy na polskim i światowym forum polecam Ci go.

Masznerek:
Ok dzięki wielkie jeszcze raz, a ten PATCh którego ściągnąłem to właśnie ten Twój :) Pozdrawiam

rks.chuwdu:
AdissJuve jest możliwość że zrobisz patcha z naszą rodzimą Ekstraklasą :) ?

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAdissJuve jest możliwość że zrobisz patcha z naszą rodzimą Ekstraklasą :) ?

--- Koniec cytatu ---
Jeśli pojawiłby się jakiś dobry edytor, w którym szybko robi się zawodników to czemu nie;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej