Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGrasz na tym poziomie ponieważ sobie nie radzisz na wyższym. Nawet schematycznego robota nie potrafisz pokonać. To w takim razie kim ty jesteś, nie che mówić.
--- Koniec cytatu ---
widze że ty kazdy argument sprowadzasz do tezy ze ktos narzeka bo sobie nie radzi
nie dostrzegasz ze na najwyzszym poziomie komputer nieco oszukuje nie tworzy bardziej zaskakujacych akcji a po prostu gra bezblednie i schematycznie
Ludzie tu pisza jakie sa bledy w grze ja wymienilem te oszustwa w przypadku strzalow podolskiego notabene dzis znow trafil zza 30 metrow;] oraz dziwnych obron bramkarza w stosunku do slabych pilek
ty natomiast udzielasz odpowiedzi "widocznie jestes za slaby" kazdemu
No wybacz ja nie chce by gra byla latwiejsza ale bardziej realistyczna i podobna do prawdziwego meczu a to roznica
Ludzie w tym i ja lubia Pesa bo tu mozna sie naprawde nameczyc i cieszyc ze zdobytej bramki tyle ze niekiedy sytuacje zaprzeczaja zdrowemu rozsadkowi
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzez pierwsze kilka spotkań nie wychodziły mi strzały w pesie, trochę popróbowałem i piłka wędruje w tym kierunku w którym chce. Oczywiście mówię o klarownych sytuacjach, więc szczerze powiedziawszy nie wiem w czym problem.
Grasz na gałce analogowej czy na "krzyżyku" ?
--- Koniec cytatu ---
gosciu Ty nie wiesz co to sa skrypty??!! szczegolnie w PESie, chyba za krotko w niego grasz mozesz grac nawet na zlotym padzie chuy czy gałka czy strzałki strzał nieraz poleci nie tam gdzie chcesz bramkarze klada sie na ziemi przy sam na sam jak [cenzura] a Ty dalej swoje filozofie - " smiem twierdzic ze grasz slabo i jestes lewy nie potrafisz przegrywac dlatego zwalasz na to lub na to" :D :D :D
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgosciu Ty nie wiesz co to sa skrypty??!! szczegolnie w PESie, chyba za krotko w niego grasz
--- Koniec cytatu ---
Znam tą serię od iss2 na ps. Czyli przed zmianą tytułu na pes. Nie jestem dobrym graczem dlatego używam pewnego rodzaju zakazanych ułatwień i haków co jest chlebem powszednim w tej grze. Więc mnie teoretycznie nie można pokonać w ostateczności można anulować spotkanie, nawet w fazie pucharowej na turnieju.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnam tą serię od iss2 na ps. Czyli przed zmianą tytułu na pes. Nie jestem dobrym graczem dlatego używam pewnego rodzaju zakazanych ułatwień i haków co jest chlebem powszednim w tej grze. Więc mnie teoretycznie nie można pokonać w ostateczności można anulować spotkanie, nawet w fazie pucharowej na turnieju.
--- Koniec cytatu ---
no tteraz to rozbiles juz system
mnie tez nie mozna pokonac gram tak dlugo ze nawet nie gram z ludzmi bo za dobry jestem
....czuje sie jak w niemym filmie
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno tteraz to rozbiles juz system
mnie tez nie mozna pokonac gram tak dlugo ze nawet nie gram z ludzmi bo za dobry jestem
....czuje sie jak w niemym filmie
--- Koniec cytatu ---
Możesz płakać więcej, prawdziwy pro gracz wie co to hak i małe oszustwo aby pomóc swojemu talentowi. Można powiedzieć, że to czyni grę bardziej realistyczną, gdyż w realu też są ustawiane spotkania.
Nawigacja
[#] Następna strona