Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKomputer gra jak robot. Dlatego ja gram na Top player. Większa frajda z gry. Przynajmniej dla mnie
--- Koniec cytatu ---
Grasz na tym poziomie ponieważ sobie nie radzisz na wyższym. Nawet schematycznego robota nie potrafisz pokonać. To w takim razie kim ty jesteś, nie che mówić.
Palacio:
Człowiekiem :). Radze sobie bo wygrywam ale musze grać jednym schematem. I to jest beznadziejne tego poziomu mogło by nie być. Tak samo drętwa gra jest na multi.
Ukassiu:
na multi jest drętwa gra? ciekawe...
willerod9:
Spróbowałem grać na Top Player i faktycznie efektywniejsze i efektowniejsze akcje wychodzą, a strzały oddaję bez obrońców na plecach. Nawet w sytuacji sam na sam, albo sprzed pola karnego (np. po rożnym) uderza w innych kierunkach niż sobie umyślę, a na treningu wszystko ładnie wychodzi.
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawet w sytuacji sam na sam, albo sprzed pola karnego (np. po rożnym) uderza w innych kierunkach niż sobie umyślę, a na treningu wszystko ładnie wychodzi.
--- Koniec cytatu ---
Przez pierwsze kilka spotkań nie wychodziły mi strzały w pesie, trochę popróbowałem i piłka wędruje w tym kierunku w którym chce. Oczywiście mówię o klarownych sytuacjach, więc szczerze powiedziawszy nie wiem w czym problem.
Grasz na gałce analogowej czy na "krzyżyku" ?
Nawigacja
[#] Następna strona