Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (25/34) > >>

Martinso:
Nowy silnik.. nowe błędy.. ehh

longfly:
moje zdanie też takie że widać że z tego silnika wydusili ile mogli.
efekt blur to już szukanie czegokolwiek by gra wygladała inaczej niż poprzednia edycja. No i efekty czasteczkowe nie do przejscia niszczących się muraw też chyba poki na starym będzie gra nie uświadczymy

Ten silnik jest wyduszony bo jak inaczej rozumieć że od 2009 gra w sumie różni się kosmetycznie. Fizyka to też tak naprawde obracanie sie w kółko wokolo jednego modelu.

Ja tam chce nowy silnik bo wiem że Konami pod wzgledem wydajności tworzy świetne - spojrzcie na obecny  dziala niemal wszystkim duzej grupie na full detalach podczas gdy wymagania Fify sa już dużo wieksze.

będzie dobrze a może i bardzo dobrze jesli spojrzec na dawne optymalizacje

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoje zdanie też takie że widać że z tego silnika wydusili ile mogli.
efekt blur to już szukanie czegokolwiek by gra wygladała inaczej niż poprzednia edycja. No i efekty czasteczkowe nie do przejscia niszczących się muraw też chyba poki na starym będzie gra nie uświadczymy

Ten silnik jest wyduszony bo jak inaczej rozumieć że od 2009 gra w sumie różni się kosmetycznie. Fizyka to też tak naprawde obracanie sie w kółko wokolo jednego modelu.

Ja tam chce nowy silnik bo wiem że Konami pod wzgledem wydajności tworzy świetne - spojrzcie na obecny  dziala niemal wszystkim duzej grupie na full detalach podczas gdy wymagania Fify sa już dużo wieksze.

będzie dobrze a może i bardzo dobrze jesli spojrzec na dawne optymalizacje

--- Koniec cytatu ---
Co do grafiki to nie ogranicza jej silnik a możliwości konsol.

willerod9:
onomatopeja - wyluzuj. jak umiesz wiecej wyiagnac to dzialaj. z checiaobejrze twoje wyniki.
miejmy nadzieje ze pes 2013 przyniesie duuuzo swiezynek, a optymalizacja zostanie na obecnym swietnym poziomie. zobaczymy, czy uda im sie powrocic do dawnych tradycji.

Douglas:
bardzo mi zależy na licencjach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej