Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (26/34) > >>

kokus98:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbardzo mi zależy na licencjach

--- Koniec cytatu ---

Każdemu zależy na licencjach.

PS. Może się mylę,ale zauważyłem,że od dodania silnika(obecnego, od PESa 8) zaczęły się dziać problemy z multi(lagi itd). Wcześniej grając w PESa 6 nie miałem ŻADNYCH LAGÓW(no może z 2-5% miałem czasem,chociaż mam niezłe łącze).Na pewno, ktoś powie odwrotnie, bo jemu chyba zależy na nowych błędach w nowym silniku.

PortoFan:
a mi zależy na ilości, a nie na licencjach :)
żeby dali jeszcze dodatkowe 2 ligi, bo jak widzicie, w patchach cały czas są te same ligi :)
wiem, że dla patchmakerów byłaby to kupa roboty,
ale np. do Fify powstają patche z ogromną

willerod9:
ja jednak wolalbym licencje, bo 2 zespoly na cala premier league, to zdecydowanie za malo. fakt, ze mogliby dodac kilka drugich lig, ale nie chce, zeby ich przybylo na zasadzie "ej dodajmy kilka mniejszych lig, ale nie bawmy sie w licencje. po co to." mogliby tez bundeslige zrobic z licencjami. miejmy nadzieje, ze optymalizacja graficzna na laptopy nie bedzie kulala tak jak teraz.

kokus98:
Ponieważ w laptopach, netbookach są karty zintegrowane, a one są przystosowane do prac biurowych, nie były robione do gier-ale mogłoby pomyśleć Konami o wsparcie dla tych kart.

gooose:
Jak maja zrobić grę dla słabej zintegrowanej grafiki?
To forum jest żałosne,cenzura jak w PRLU admini sa tu tylko po to żeby zarabiać kasę na tych bublach jakim ostatnio jest pes.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej