Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (32/34) > >>

dealbrooklyn:
możesz i to jeszcze z dalszej odległości ;)

Remoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo nie wiem co powiedziec jak czytam takie cos...!!! ::) ::) ::) Może dla Cb skomplikowane to jest to azeby zmienic poziom trudnosci na full wyłączyć asysty, które akurat w FIFie są bardzo rozbudowane i zastosowac nową mozliwość jaką są suwaki SI: REJESTRACJA lub LOGOWANIE - no ale po Twojej wypowiedzi smiem twierdzić, że to dla Cb zdecydowanie za trudne!!!!! :D :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
Pewnie grał na "amatorze" i dlatego strzelił.

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie grał na "amatorze" i dlatego strzelił.

--- Koniec cytatu ---
amator to chyba ty jesteś

Remoo:
Łał, ale mi w pięty poszło. Pfff...

RedAction:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMinuta na arenie treningowej FIFki - triczki, plynne zwody  i powiedz mi czy to jest sztywne dla sztywniakow...??!! ;) ;)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie triczki, sriczki tego pełno w fifie, ale tak w ogóle po wuja to komu? Podczas meczu i tak wykorzystuje się może z 5% tych dobrodziejstw. W większych ilościach wygląda to po prostu komicznie. Jak bym się chciał pogibać jak cyrkowiec to bym sobie odpalił fife street.

Żeby nie było że offtopuje. Nowego silnika nie będzie. Niejaki Adam Bhatti, który ma wtyki w konami, stwierdził, że owszem były takie plany odnośnie nowego silnika, ale ostatecznie taką idee porzucono. Zresztą wystarczy tylko spojrzeć na pierwszy screen. Przecież ewidentnie tam widać że to wciąż stary, dobry silnik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej