Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
gooose:
Za to jesteś ułomkiem.
Fifa to przereklamowany chlam!! Ostatnio mając dosyć bugów PESA zainstalowałem fife 12 i z pierwszej akcji strzeliłem gola.
Szkoda miejsca na dysku na to gówno!!Ludzie grający w fife to jakieś niedorozwoje lub ci dla których pes jest porostu za skomplikowany.
Prawda jest tez taka ze pes z roku na rok jest gorszy ale z kim ma konkurować z fifa?
Artur 7:
No nie wiem co powiedziec jak czytam takie cos...!!! ::) ::) ::) Może dla Cb skomplikowane to jest to azeby zmienic poziom trudnosci na full wyłączyć asysty, które akurat w FIFie są bardzo rozbudowane i zastosowac nową mozliwość jaką są suwaki SI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - no ale po Twojej wypowiedzi smiem twierdzić, że to dla Cb zdecydowanie za trudne!!!!! :D :D :D :D
Risto-pl:
kto grał w pesa naprawdę nie bd grał w fife ::)zawsze pes był lepszy jak dla mnie fifa to dla sztywniaków już od pes4
REJESTRACJA lub LOGOWANIE do dzisiaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Artur 7:
oj Rychu moje serce i ja zawsze bd za PES'em, ale mowienie ze FIFa jest dla sztywniakow... ::) ::) ::) Minuta na arenie treningowej FIFki - triczki, plynne zwody i powiedz mi czy to jest sztywne dla sztywniakow...??!! ;) ;)
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE czy takie bramki moge strzelić w fifie jak strzeliłem Hondurasem ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona