Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWedług moich obserwacji bramkarze w pesie bronią bardzo poprawie... przypuszczam, że kolega się denerwuje ponieważ cały czas mu bramki ładują i nie może zrozumieć dlaczego jego bramkarz nie broni 20 strzałów w meczu, a on odda pewnie 2 i to niecelne.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście ;) Nie moge zrozumiec dlaczego moj bramkarz swiatowej klasy bufon czy inny casillas broni na poziomie ziomka z b klasy. Ale ok mozemy pyknac jakis meczyk zeby nie bylo ze mnie bombarduja caly mecz a ja stosuje autobus
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście ;) Nie moge zrozumiec dlaczego moj bramkarz swiatowej klasy bufon czy inny casillas broni na poziomie ziomka z b klasy. Ale ok mozemy pyknac jakis meczyk zeby nie bylo ze mnie bombarduja caly mecz a ja stosuje autobus
--- Koniec cytatu ---
Proponuje ustawić lepiej grę obroną aby nie było tylu sytuacji podbramkowych, nawet świetny bramkarz nic nie zrobi kiedy obrona dziurawa.
Swoją drogą taka sytuacja, przypomina płacz i żal... przecież każdy gracz ma do dyspozycji tych samych bramkarzy, więc wszyscy mają równe zasady. To, że sobie nie radzisz z tą sytuacją psychicznie (trzeba umieć przegrywać) nie oznacza, że problem istnieje. Strzelaj więcej bramek, zaczniesz wygrywać.
Remoo:
Bramkarze z PESa sa troche slabi. Ci z fify chyba lepiej bronia ale w porownaniu do poprzednich lat jest i tak lepiej.
Bardziej bym sie jednak doczepial do wygladu rekawic bramkarzy niz do ich umiejetnosci na boisku. Sa poprostu szpetne i okropne. Wygladaja jak rekawice do spawania a nie do bronienia. :/
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProponuje ustawić lepiej grę obroną aby nie było tylu sytuacji podbramkowych, nawet świetny bramkarz nic nie zrobi kiedy obrona dziurawa.
Swoją drogą taka sytuacja, przypomina płacz i żal... przecież każdy gracz ma do dyspozycji tych samych bramkarzy, więc wszyscy mają równe zasady. To, że sobie nie radzisz z tą sytuacją psychicznie (trzeba umieć przegrywać) nie oznacza, że problem istnieje. Strzelaj więcej bramek, zaczniesz wygrywać.
--- Koniec cytatu ---
A mowilem ze strzelam mało i nie wygrywam chyba jestes jakims jasnowidzem ;) Proponuje mecz i wtedy powiesz cos o mojej grze jezeli jej nie widziales to nie mow bo ja nie pisze o sytuacjach gdzie przez zle ustawienie mojej obrony wpadaja [cenzura] tylko o gk obok których nieraz pilka toczy sie jak jajko po stole a oni budza sie dopiero po fakcie widzi to wielu graczy online nieraz mozesz cisnac caly mecz nie masz skutecznosci typ ci robi glupia akcje i [cenzura] i tak jest nie mowie ze zawsze ale tak jest gk lepiej broniea strzały z dystansu ale w "pol dystansie" tj parodia
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoraz szarpanie za koszulki z PES'a 2009 :).
--- Koniec cytatu ---
Przecież to jest dostępne w tym PES'ie..
Rozegraj więcej meczy, a potem sugeruj, że czegoś nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona