Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (11/34) > >>

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnieraz mozesz cisnac caly mecz nie masz skutecznosci typ ci robi glupia akcje i ****

--- Koniec cytatu ---

To jest właśnie piłka nożna chłopczyki, nie sposób grać ładnie... ważne aby strzelać bramki. Piłka nożna to często gra przypadku. Nawet najlepsze kluby przegrywają od czasu do czasu ze słabeuszami. Trzeba się z tym pogodzić.

NexaT:
Najlepsze jest jednak w tym PES'ie to, że nie można grać na własną rękę.
Ustawiam wszystko na 0, ręczne sterowanie, ale piłkarze i tak wybijają sami piłkę.
Jak np. niespodziewanie wpadnie w moje pola karnego, wybijają ją nawet gdy nie wcisnę przycisku.
To samo, gdy przechwycę piłkę od bramkarza rywali..

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajlepsze jest jednak w tym PES'ie to, że nie można grać na własną rękę.
Ustawiam wszystko na 0, ręczne sterowanie, ale piłkarze i tak wybijają sami piłkę.
Jak np. niespodziewanie wpadnie w moje pola karnego, wybijają ją nawet gdy nie wcisnę przycisku.
To samo, gdy przechwycę piłkę od bramkarza rywali..

--- Koniec cytatu ---

Konami zrobiło wielki ukłon w kierunku niedoświadczonych graczy. Support poddań, pomoc w obronie. Pes w tym momencie nie jest grą grze niedzielny gracz przegrywa po 6:0. To gra gdzie "owner" musi się zazwyczaj nieźle napocić aby strzelić cokolwiek i liczyć, ze go się nie skontruje i nie utrze mu się nosa. Nie jestem doświadczoną osobą w grze w pesa12 a mimo to wygrywam pół na pół na turniejach i ciężko jest mi strzelić bramkę ale też ciężko mi strzelić... zazwyczaj przypadek decyduje o wygranej. Chyba, że gra się z oszustem, który rozłącza się po straceniu bramki.

Warmlotek1:
Neuer jest rzeźnikiem w pesie i Cassilias jak jeszcze mają czerwone strzałki to bardzo bardzo ciężko coś im wsadzić na poziomie Superstar.

I najbardziej mnie wkurza że piękne koronkowe akcje wyciągają a jedyną praktycznie opcją by im wtedy strzelić jest ping pong w polu karnym, gdzie wpada jakaś pechowa akcja po rykoszecie i najcześciej są to paskudne bramki.

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENeuer jest rzeźnikiem w pesie i Cassilias jak jeszcze mają czerwone strzałki to bardzo bardzo ciężko coś im wsadzić na poziomie Superstar.

--- Koniec cytatu ---

To, że ty nie możesz im strzelić bramki świadczy tylko o Twoich brakach technicznych w grze... przypuszczam, ze mój dwu letni kuzyn też by miał problem aby strzelić bramkę do pustej bramki. Jedyne co robisz to płaczesz, że sobie nie radzisz. Są trzy rodzaje graczy "nooby", "normalni" i "pro gracze". Najwyraźniej jesteś normalnym graczem, nie pro graczem, dlatego gra sprawia ci tyle problemów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej