Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidze ze co poniektorzy to mega zawodowcy i rutyniarze pewno pracuja w pesowym gromie do zadan specjalnych
gdzie tam do nich szarakom "jakich tysiace"
gratuluje im...
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się jest tu pełno użytkowników niedowartościowanych dla, którzy muszą obwinić za swoje porażki błędy w grze. Zapominają jednak, że z tymi błędami muszą grać również ich przeciwnicy. Ci jak to słusznie określiłeś ich jako "szararacy" są jednak podstawą tej gry, nie potrafią grać na wysokim poziomie, nie potrafią oszukiwać... i stąd bierze się ich złość i agresja, którą wyładowują na internetową grę...
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam się jest tu pełno użytkowników niedowartościowanych dla, którzy muszą obwinić za swoje porażki błędy w grze. Zapominają jednak, że z tymi błędami muszą grać również ich przeciwnicy. Ci jak to słusznie określiłeś ich jako "szararacy" są jednak podstawą tej gry, nie potrafią grać na wysokim poziomie, nie potrafią oszukiwać... i stąd bierze się ich złość i agresja, którą wyładowują na internetową grę...
--- Koniec cytatu ---
mysle ze nie zauwazyles ze to ironia skierowana do ciebie
bez jaj ile masz lat;] :D jak mozna gadac o pro graczach to zawod czy jak hyhyhy mieso armatnie z szaraczkow moj boze jakby u nas zaklady pracy graczy pesa istnialy albo ligi skupiajace tysiace graczy;]]
bylem raz na turnieju i ci niby pro wszyscy poodpadali a wygral lysy starszy gosc nie paplajacy naokolo jaki to on mega dobry..
A co do gry to narzekanie jest wtedy gdy mecz wyrownany partoli jeden dziwny strzal babol przy jednoczesnych wczesniejszych obronach niewiarygodnych uderzen
pro gracze to moze w japonii u nas nikogo takiego nie ma i dlugo nie bedzie
hmm chyba ze z grania jestes w stanie sie utrzymac?
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm chyba ze z grania jestes w stanie sie utrzymac?
--- Koniec cytatu ---
Dla Twojej wiadomości moja praca polega na graniu w gry wideo, jestem testerem takowych produkcji. Moje wyniki w tych grach są mało istotne, aczkolwiek granie i zdawanie z tego raportów to moja praca. Nadmienię ze smutkiem, że nie przynosi to kokosów ale stałe pieniądze z tego są na normalnej umowie a nie na śmieciowych zleceniach. Aby była jasność najważniejszym kryterium w tejże pracy jest znajomość angielskiego, ponieważ trzeba zdawać raporty w tym języku, nie trzeba mieć żadnego innego wykształcenia czy doświadczenia w tej branży poza pewnego rodzaju cechami i jako tako się orientować. Więc jak znasz dobrze, to przypuszczam, że każdy kto zna dobrze angielki i chce, może sobie tak pracować o ile go zechcą po rozmowie. Można zatem powiedzieć śmiało, że utrzymuje się z grania od dwóch lat. Więc wychodzenie od razu z założenia, że się z tego nie utrzymuje, jest dużym skrótem myślowym, typowym dla szarego gracza i człowieka.
willerod9:
Nie nie nie. Nie gram Realem. Casillasa podałem jako przykład, bo jest chyba najlepszym bramkarzem w Pesie. Równie dobrze mogłem podać Buffona, czy J. Cesara. Poza tym chodzi i o takie szczurki co się toczą 3km/h a bramkarz zamiast dać krok w bok i wyłapać, to się kładzie, wyciąga rękę i udaje, że nic więcej nie dało się zrobić.
Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież to jest dostępne w tym PES'ie..
Rozegraj więcej meczy, a potem sugeruj, że czegoś nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Ja prawie co bramkę oglądam powtórki bramek, widziałem tam popychanie, ale szarpania za koszulki nie widziałem.
Nawigacja
[#] Następna strona