Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa prawie co bramkę oglądam powtórki bramek, widziałem tam popychanie, ale szarpania za koszulki nie widziałem.
--- Koniec cytatu ---
To, gdy biegniesz za rywalem, i jesteś dosyć blisko kliknij "S". (podanie)
--- Cytuj ---Rozumiem dlaczego, jesteś po prosu średniakiem w pesie jakich tysiące, niczego sobą specjalnego nie reprezentujesz. Dlaczego tak cię to denerwuje. Graj dla przyjemności dla zabawy. Pogódź się z tym, że każdy daje ci manto i nie masz szans walczyć o wyższe cele. To właśnie średni gracze są potrzebni dobrym graczom aby mieli ruchome cell, mięso armatnie, sparing partnera, który przyjmuje ciosy ale się nie przewraca i stoi na nogach, czekający na koleje ciosy swojego oprawcy.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi o ten wyraz "pro gracze", przecież nie ma takiej nazwy..
A średniakiem możesz być co najwyżej ty, i nie filozofuj mi tutaj.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla Twojej wiadomości moja praca polega na graniu w gry wideo, jestem testerem takowych produkcji. Moje wyniki w tych grach są mało istotne, aczkolwiek granie i zdawanie z tego raportów to moja praca. Nadmienię ze smutkiem, że nie przynosi to kokosów ale stałe pieniądze z tego są na normalnej umowie a nie na śmieciowych zleceniach. Aby była jasność najważniejszym kryterium w tejże pracy jest znajomość angielskiego, ponieważ trzeba zdawać raporty w tym języku, nie trzeba mieć żadnego innego wykształcenia czy doświadczenia w tej branży poza pewnego rodzaju cechami i jako tako się orientować. Więc jak znasz dobrze, to przypuszczam, że każdy kto zna dobrze angielki i chce, może sobie tak pracować o ile go zechcą po rozmowie. Można zatem powiedzieć śmiało, że utrzymuje się z grania od dwóch lat. Więc wychodzenie od razu z założenia, że się z tego nie utrzymuje, jest dużym skrótem myślowym, typowym dla szarego gracza i człowieka.
--- Koniec cytatu ---
absolutnie nie jest skrotem i takich jak ty mozna policzyc gora w dziesiatkach osob moze kilku u nas
dla mnie pro plajer to osoba ktora zawodowo gra w w gre i zyje ztego ze wygrywa jakies tam rozgrywki
sam tez nie wyjasniles co masz na mysli tylko z gory patrzysz od szaraczkow wyzywajac
a mysle ze sa i lepsi od ciebie w pesa przeciez
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo, gdy biegniesz za rywalem, i jesteś dosyć blisko kliknij "S". (podanie)
Chodziło mi o ten wyraz "pro gracze", przecież nie ma takiej nazwy..
A średniakiem możesz być co najwyżej ty, i nie filozofuj mi tutaj.
--- Koniec cytatu ---
Używam żargonu przyjętego w pewnych środowiskach. Miałem błędne wrażenie, iż to naturalne wyrażenie. Zatem wyjaśnię, tą kwestię. Mianowicie, są trzy rodzaje gracze : tacy co dostają od każdego bęci, tacy co dostają rzadziej bęcki oraz tacy to głownie dają innym bęcki.
Odnośnie średniaków nie uważam tego, za żadną ujmę bycie takim w wirtualnym świecie. To raczej stwierdzenie, podobne do tego, które stosowała arystokracja do najniższych grup społecznych, mawiano do takich "ty prosty człowieku".
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEabsolutnie nie jest skrotem i takich jak ty mozna policzyc gora w dziesiatkach osob moze kilku u nas
dla mnie pro plajer to osoba ktora zawodowo gra w w gre i zyje ztego ze wygrywa jakies tam rozgrywki
sam tez nie wyjasniles co masz na mysli tylko z gory patrzysz od szaraczkow wyzywajac
a mysle ze sa i lepsi od ciebie w pesa przeciez
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że zawsze znajdą się lepsi gracze, nie przypominam sobie abym twierdził, że jestem dobrym graczem. Pes według mnie cierpi na przypadłość przegrania, im więcej meczy rozegrasz dziennie, tym słabiej Ci idzie, ponieważ wymaga to od Ciebie wysiłku fizycznego, to nie gra RPG w sieci gdzie ustawisz "programy botujące" a sam leżysz na tapczanie do góry fujarką : )
gooose:
Jakiś kulawy z ciebie ten tester jak nie umiesz wychwycić bugów bramkarskich.
Co napisałeś w recenzji pesa 11 i 12 ze gra super błędów brak?
Nawigacja
[#] Następna strona