Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (15/34) > >>

Palacio:
Móże ktos tu podesłać powtórkę z tym niby bugiem ?

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście, że zawsze znajdą się lepsi gracze, nie przypominam sobie abym twierdził, że jestem dobrym graczem. Pes według mnie cierpi na przypadłość przegrania, im więcej meczy rozegrasz dziennie, tym słabiej Ci idzie, ponieważ wymaga to od Ciebie wysiłku fizycznego, to nie gra RPG w sieci gdzie ustawisz "programy botujące" a sam leżysz na tapczanie do góry fujarką : )

--- Koniec cytatu ---
faktycznie trafiles pes to taka gierka ktora nie jest do grania na dobrym poziomoe bez maksymalnej koncentracji szczegolnie w obronie

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo, gdy biegniesz za rywalem, i jesteś dosyć blisko kliknij "S". (podanie)

--- Koniec cytatu ---

wtedy twój zawodnik łapie przeciwnika za bark / rękę i za tę część ciała go trzyma i szarpie.

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakiś kulawy z ciebie ten tester jak nie umiesz wychwycić bugów bramkarskich.

--- Koniec cytatu ---

Nie napisałem, ze bramkarze to rewelacja w pesie. Stwierdziłem jedynie, że dla każdego bronią tak samo i obwinianie za swoje porażki bramkarzy jest szukaniem kozła ofiarnego, zamiast pogodzić się z własną "ułomnością". Kiedy koś sugeruje mi na forach fanowskich, że jestem słaby i napina się chcą bezpośredniego pojedynku. Nie rozumiem o co mu chodzi, przecież od sukcesu w grze wideo nic nie zależy, jedynie można podreperować swoje ego. Wygram czy przegram nie ma to dla mnie znaczenia o ile będę się dobrze bawił czyli, będę wypoczęty (świeże oczy, dobry humor), gra będzie działała płynnie i będzie puszka piwa na biurku : ) Gry wideo na pewno są bardzo atrakcyjne ale nie można powierzać im całego swojego życia, trzeba je dzielić najlepiej z kobietą. Najlepiej w proporcji pół na pół aby kobieta nie czuła się gorsza np. od pes.

Według mnie ze strzałami w pesie jest coś nie tak a nie z grą bramkarzy. Kiedy się ustawie lekko bokiem, przytrzymam strzał prawie do końca (piłka powinna lecieć wysoko) a wychodzi z tego strzał płaski przy słupki. Takich rzeczy nie rozumiem.

Odbiegając trochę od tematu to grę w pesa nie psuje gra bramkarzy a oszuści internetowi. O ile w normalnym trybie gry, takie oszustwa raczej w niczym nie przeszkadzają to w MLO mogą w znaczący sposób przyczynić się do bankructwa.

gooose:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStwierdziłem jedynie, że dla każdego bronią tak samo i obwinianie za swoje porażki bramkarzy jest szukaniem kozła ofiarnego, zamiast pogodzić się z własną "ułomnością".

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem do kogo pijesz ale mi nie chodzi o to ze przez nich przegrywam tylko o to ze poruszają się nienaturalnie i psuje to obraz gry.
W końcu ma to być symulacja piłki nożnej a nie parodiowanie zachowań bramkarskich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej