Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
newsman:
Od premiery PES 2012 minęło już wystarczająco dużo czasu, by gracze mogli wyrobić sobie opinię o grze. Teraz, dzięki ankiecie na stronach Konami sami możecie ocenić tegoroczną edycję.
Wyniki ankiety będą wykorzystywane przez programistów w procesie tworzenia PES 2013, więc chyba nikogo z was nie trzeba szczególnie zachęcać, do wzięcia udziału w ankiecie.
Wypełnić ankietę możecie tu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
pesleague.pl
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Deimian7:
Dużo tych pytań ale warto wziąć udział, bo są takie pytania jak - KRAJ: POLSKA, na jakiej platformie gramy: PC
Jak zobaczą, że jest dużo ankietowanych z Polski to..... ? :)
Podobało mi się pytanie o animacje bramkarzy - dałem 1 (słabe animacje), a w ocenie umiejętności bramkarskich chyba w skali 1-5, oceniłem na 4.
W ostatnim pytaniu piszmy, że chcemy: POLISH PES2013 ;)
Palacio:
Dobre było też ostatnie, że można było od siebie coś napisać. Ale i tak pewnie na to nie zwrócą uwagi.
AdissJuve:
Świetna ankieta :D Mam nadzieję, że dokonają tego czego gracze chcą ;)
kdetys:
jeżeli wielu graczy napisze im te same uwagi, to możliwe że wezmą to pod uwagę, w końcu tworzą grę dla klientów a nie dla siebie.
Niestety uważam że większość świata ma wywalone na takie ankiety i nawet jak wypełniają to nie piszą nic od siebie bo albo im się nie chce albo nie znają angielskiego.
Ja w każdym możliwym miejscu napisałem swoje uwagi na dany temat, bo niestety nie ma tematyki w której pes byłby doskonały i wszędzie znajdą się uwagi, gdzie można coś poprawić i jak.
Nawigacja
[#] Następna strona