Dział Ogólny > PES 2012

Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012

<< < (2/15) > >>

haker1983:
Szukałem najwazniejszego pytania: PASS SUPPORT. Napisałem aby tą funkcje  ujednocili dla wszysktich czyli dac 0 :) Wtedy nie bedzie zadnych watpliwosci i kazdy bedzie zmuszony grac typowo jak dla PESa, czyli profesjonalnie i szczegolnie według swoich mozliwoscie i czucia gałeczek i kciuków. Pozdro.

pawlodar_10:
14. Which options of the game plan menu are you using? 

Simple One-Touch Settings

Ktoś wyjaśni czym się różni ustawianie taktyki przy włączonym One-Touch Settings i przy wyłączonym?

Lukaszeq:
Bardzo dobrze że Konami coś takiego robi. Może i dużo osób tego nie wypełni ale raczej wszyscy wiedzą jak grają bramkarze w tym pesie i zapewne to tam będą najgorsze oceny. Umiejętności dałem na najgorsze, animacje na ciut wyżej. Do tego wiele ciekawych pytań które mogą zwiastować zmiany w kolejnym pesie.
Przykładowo - jakie dodatki chcemy? Stadiony, nowe drużyny, zawodników itd. Czegoś takiego do tej pory nie było a Konami w trakcie sezonu mogłoby się starać o dodatkowe licencje i później w DLC wrzucać nam stadion, drużynę, reprezentację :)

longfly:
no ja nie wiem czy pass suport to typowo dla pesa czyli zero;];];]........  jak nie bylo tej opcji wcale pass suport nie byl ustawiony w grze na zero tylko wyposrodkowane to bylo w grze...jakos wtedy pes byl profesjonalny mimo ze podania tez nie byly czysto manulane..ciekawe myslenie.

zagram nogami na padzie bedzie profesjonalniej pawie jak pilka nozna...

Risto-pl:
dają ankiete ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) tyle maili co dostają w całym roku od graczy to szok i tak robią po swojemu dla mnie to strata czasu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej