Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (21/25) > >>

robi99:
Ale nikt afery nie robi ;) po to jest ten watek zeby przedyskutowac "za" i "przeciw".

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi jako już długiemu użytkownikowi odpowiada obecny wygląd, choć myślę, że przydałyby się jakieś zmiany kosmetyczne. Jakie ? To pozostawiam do dyskusji.
KOSZ, FAQ - ok
co do działów to również niewielkie zmiany - np. zamiast tych starych wątków o PES 5, 6 stworzyć jakiś dział typu "Archiwum PES" i tam je skierować. Wypadałoby też usunąć mało uczęszczane i nie aktywne działy.
jeśli chodzi o ostatni pkt to możnaby owszem przydzielać rangi, ale od pewnego progu. Np. warunkiem przyznania tego byłaby odpowiednia ilość prac i aktywność. Jeśli 1 część byłaby spełniana, a 2 nie to po prostu ranga byłaby zabierana = więcej roboty. Jeśli chodzi o "zdobywca najładniejszej bramki" to trochę przesada uważam.

Aha i jeszcze chciałbym się spytać jaki cel byłby przyznawania nagrody za "użytkownika roku" ?

--- Koniec cytatu ---
z działami może będzie zmiana już niedługo.
a z wyglądem ja nie mówię o zmianie układu więc tutaj by była tylko zmiana do bardziej przejrzystego koloru. raczej na plus by wyszło. chociaż na zmianę wyglądu wcale nie naciskam tylko kosmetyczne zmiany by się bardziej przydały.

z rangami to właśnie tak jak mówisz jakiś regulamin do tego i byłaby to dobra sprawa.

użytkownik roku i inne rangi to byłoby takie podsumowanie naszego forum dla np. najlepszego użytkownika który najwięcej wniósł na forum. wcale to nie musi znaczyć że mają np. do Cb wypisywać o pomoc od tego mogliby być inni np. ranga pomocnik którzy chcieliby pomagać i żeby ich PW było zawalane pytaniami.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle nikt afery nie robi ;) po to jest ten watek zeby przedyskutowac "za" i "przeciw".

--- Koniec cytatu ---
dokładnie. stworzyłem to żeby zobaczyć jaka jest ogólnie Wasza(Nasza bo zaraz znowu będą problemy ; P) opinia.
niektórzy piszą po co to i tak admini nic nie wprowadzą, pokażmy im dokładnie czego nam trzeba, a według mnie na pewno to dostaniemy, bo w końcu admini mają to forum dzięki Nam użytkownikom.

severino:
Nowe kolorki, wielkość sygnaturek itd...Czy to ma naprawdę tak duże znaczenie? Ja bym sobie życzył przede wszystkim odrobinę większej aktywności modów...Fajnie, że forum jest popularne, masa userów i gości...Niestety wiąże się to równocześnie z mnóstwem niepotrzebnie zadawanych pytań, zakładaniem bezsensownych wątków, spamu...A już szczytem są sytuacje gdzie ktoś prosi o jakąś pomoc a dostaje odpowiedź w stylu "sorry-nie wiem jak to zrobić-ale jak bym wiedział to bym ci pomógł"... Bolą błędy ortograficzne, nieznajomość regulaminu, lenistwo - gdzie ludziom nie chce się przeczytać dwóch, trzech stron tematu. Mam również wrażenie, że na tym naszym forum powstaje coraz mniej dodatków. Wydaje mi się, że "tworzących" jest margines, góra-może jakieś 10% a reszta zajmuje się komentowaniem, udzielaniem rad, zadawaniem pytań-gorzej, że te komentarze, rady i pytania często mają mało wspólnego z tematami których podobno dotyczą...Myślę, że w tym przypadku właśnie popularność forum wiąże się z jego poziomem - niestety z roku na rok niższym...

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle nikt afery nie robi ;) po to jest ten watek zeby przedyskutowac "za" i "przeciw".

--- Koniec cytatu ---

OK. ;) Po co się kłócić. A czemu nie chcecie tego podziału na kategorie? Jak będzie tylko jedna kategoria (użytkownik roku) to nie będzie już tak ciekawie.

robi99:
dla zabawy moze w sumie byc, choc po glebszym zastanowieniu wydaje sie to troche nie potrzebne, bo poza funem zadnego celu i sensu to za bardzo nie niesie. Chyba, ze ktos mnie oswieci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej