Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdyby tak nie było, zakładanie płatnych stron straciłoby sens, nieprawdaż?
--- Koniec cytatu ---
Może po prostu nikt nie chce w nazwie tego obrzydliwego i mało profesjonalnego darmowefora.pl? Fora działają na tym samym silniku i wgrywanie dodatków wygląda raczej tak samo.
robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu zabawa i "odnudzenie" forum. Co by było w tym złego? Chciałbym przypomnieć, że to całe głosowanie składa się na kilka kategorii, a nie tylko na jednego "użytkownika roku" (moje propozycje kategorii kilka stron temu). Czy wszystko musi być na poważnie albo z jakimś celem? Nie może być jedno takie spontaniczne i takie inne?
--- Koniec cytatu ---
Co widzisz pod pojeciem powazne ? I na jakiej zasadzie mialyby byc rozdawane nominacje ? Wg pomocnosci ? Jesli tak to ja dziekuje za zasmiecone pw przez nowych (czesto niezbyt inteligentnych - nie oszukujmy sie) uzytkownikow, ktorzy zobaczylib ten watek i juz wiedzieli do kogo pisac z prosba o pomoc. Owszem trzeba pomagac, ale wszystko z umiarem. Ludzie nie przesadzajmy...
Artur wszystko mozna ladnie ubrac w slowa. A wypominanie takich pie.rdol jak wyraz "wy" jest przesadą i wskazuje na prowokacje.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwypominanie takich daj spokoj jak wyraz
--- Koniec cytatu ---
I zróbcie coś z tą cenzurą, bo czasem wychodzą nieporozumienia jak to.
robi99:
O tym samym pomyslalem. ;)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI na jakiej zasadzie mialyby byc rozdawane nominacje ?
--- Koniec cytatu ---
Każdy użytkownik forum miałby prawo głosu i w specjalnie stworzonym wątku mógłby zagłosować w każdej kategorii.
Spokojnie, jeżeli nie chcecie tego głosowania/konkursu to OK. Ja dałem tylko propozycję, nic się nie stało. Po co robić od razu aferę.
Nawigacja
[#] Następna strona