Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (8/25) > >>

MichW:
Dobry pomysł Ebi. Jestem jak najbardziej za. Co do wyglądu nie jest zły, ale z chęcią bym przyjął nową zmiankę. W imieniu grupy nieśmiałych osób chciałem dodać, że miło by był jakiś kontakt na stronie admini=użytkownicy. Ostatnio pisałem do adminów, ale belzeub lub Matip miło mi odpowiedzieli na zapytanie kasując wątek. Ale o.k zara będzie jak zawsze, że nic mi nie zrobiliśmy. Tylko proszę was dodajcie taki punkt do regulaminu: "Pytania kierowane do adminów skutkują usunięciem wątku z owym problemem". To tyle. Mam nadzieję, że zaspokoiłem potrzeby wasze drodzy koledzy :)

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWystarczy zmiana wyglądu forum, odpowiedni byłby ciemniejszy niż obecny. I może rekrutacja na Moderatora, myślę, że kilka nowych twarzy by się jak najbardziej przydało. Tyle. Pozdro

--- Koniec cytatu ---
rekrutacji nie będzie.jak uda nam się ich namówić na te zmiany to będzie super. lecz według mnie to też by się przydało. chociażby wymiana 2 aktualnych modów którzy nic nie robią na takich którzy by tu nad wszystkim czuwali.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa popieram właśnie ten system ostrzeżeń jak i podziękuj. Myślę, że się przyda. Za karmą oczywiście nie jestem, ale te systemy akurat by się przydały.
Co do layoutu to w ankiecie zagłosowałem, że jest ok, ale po dłuższym przemyśleniu uważam, że przydałaby się jakaś zmiana stylu na forum, bo już się nudno zrobiło.
Aha i jeszcze jestem za wprowadzeniem tych infografik, które wymyślił AreQ. Było by dobrze jakby były np. grafik, patchmaker itd. itd. wtedy każdy by wiedział do kogo się zwrócić, gdyby co, bo nie każdy "nowy" nie zna całego forum tak jak ja na przykład i nie wie, że np. zax zajmuje się grafiką, a mojsesh karierami.
I bym także wprowadził głosowanie na Użytkownika Roku. Jest takie coś na pewnym forum i jest kilka kategorii. Np. Wirtuoz Słowa (ten co włada poprawną polszczyzną itd.), Najciekawszy Użytkownik (z tym z którym byśmy chcieli się spotkać w realnym świecie) itd. U nas by mogło być jeszcze Patchmaker Roku, Karierowicz Roku itd. Każdy, kto wygra w danej kategorii dostaje określoną rangę na forum pod nickiem, a ten kto wygra główną nagrodę (Użytkownik Roku), ten dostaje także wybór koloru nicku (tak jak ma np. moderator czy administrator). Co sądzicie o moim pomyśle? Bo moim zdaniem jest bardzo fajny i chciałbym, aby został wprowadzony. Jakby przeszedł ten pomysł i by się coś takiego wydarzyło to przekażę, moje pomysły i reguły tego głosowania.

--- Koniec cytatu ---
no właśnie info grafiki bardzo by się przydały.
z tymi głosowaniami, konkursami itp. to postaram się jeszcze pogadać i może od czasu do czasu ja coś zorganizuje, a może kogoś z użytkowników poproszę aby organizował jak będzie chętny, ale oczywiście jak będę miał pozwolenia.
to co Ty podałeś to też całkiem fajne tak w tyg. między świętami a nowym rokiem można by było taką osobę wybierać tylko też za dużo tych kategorii u nas tyle raczej się nie przyjmie. z 3 max.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem jak najbardziej za zmianą stylu forum, który ok, jest przejrzysty, jestem do niego przyzwyczajony, ale panowie, jest przestarzały i mało efektywny, nie przyciągający uwagi. Gdyby każdy myślał, tak, ze nie będzie nic zmieniane, bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni, to teraz nie  gralibyśmy w PESa na PC, tylko w soccer'a na pegazusie,  ;) Jeśli chodzi o styl, to powinien być to styl z tłem, a ogólnie forum w odcieniu ciemniejszym, które współgrało by ze stroną główną. Ogólnie jeśli udało by się coś zmienić z forum, to też pasowało by pomyśleć nad nowym układem działów, bo jest sporo moim zdaniem niepotrzebnych, w których posty nie padają już przez wiele miesięcy a nawet lat, a tylko robią burdel.

pozdrawiam i liczę, ze administracja posłucha głosu forumowiczów, i "unowocześni" forum tak jak zrobiła to ze stroną pesleague.pl.

--- Koniec cytatu ---
dokładnie kolega dobrze mówi szczególnie z tym "Gdyby każdy myślał, tak, ze nie będzie nic zmieniane, bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni, to teraz nie  gralibyśmy w PESa na PC, tylko w soccer'a na pegazusie,  ;)" czasami trzeba coś zmienić a sorry styl z 2006 roku podstawowy który mają początkowe fora na darmowefora.pl itp. to już trochę za brzydko wygląda.
z działami to ja też pisałem że trzeba trochę to ogarnąć.

czyli w ankiecie 2 głosy mają być zaliczane do drugiej opcji bo była pomyłka tak ? :) ok

a tak ogólnie może jest ktoś wśród użytkowników kto mógłby stworzyć cały laj i pod pasować pod forum wtedy admini by mieli wszystko gotowe :)
myślę że nowe forum mogłoby wyglądać podobnie do tego REJESTRACJA lub LOGOWANIE forum mojego kolegi.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErekrutacji nie będzie.jak uda nam się ich namówić na te zmiany to będzie super. lecz według mnie to też by się przydało. chociażby wymiana 2 aktualnych modów którzy nic nie robią na takich którzy by tu nad wszystkim czuwali.

--- Koniec cytatu ---
nom jest takich dwoch nieobecnych

NexaT:
Ja jestem na nie, z tymi wszystkimi: użytkownik roku, spamer, blabla..
Po ch** robić z tak fajnego forum, forum pokemonów? Wtedy przy co 4 nicku pisałoby: Spamer Roku, Użytkownik Roku, Karierowicz + oczojebne kolory. Zgadzam się jedynie na te rangi: Grafik, Patchmarker itp.
Layout? Niech zostanie, mi się podoba.
I tak ostatnią nagrodę ja będę zgarniał, więc już sobie odpuśćcie. Ha,ha.

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Ta, a po ewentualnej zmianie na nowsze, lepsze każdy by mówił jakie super, tamto stare było kiepskie itp. Tak jest zawsze. Nie patrzcie na to jakie jest teraz czy jest ok czy nie, ale o ile może być lepsze. O to tu się rozchodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej