Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Zmiany wyglądu forum nie będzie ok, ale dlaczego? Chociaż odpowiedzcie, nie wiem, ze adminom się nie chce nic zmieniać, że mają w dupie forumowiczów? Przecież każdy z was wie, ze że ok stronka jest najważniejsza, ale to forum daje wam dużo większą liczbę odwiedzin, a co za tym idzie profity. Czy głos forumowiczów już was w ogóle nie obchodzi, nie chcecie iść do przodu? Macie serwis, który jest największy w Polsce o PES, co więcej nawet żadne forum Fify nie ma tylu użytkowników co tu, ale organizacji i chęci rozwoju zero, dlaczego? Co to tekstu, ze to nie jest takie łatwe, to jest łatwe, tylko trzeba chcieć, mieć plan rozwoju, a nie dać 2-3 osobom jakieś prawa, i niech robią na forum co chcą, a nas tylko stronka interesuje.
Co do tych grafik pod nickiem to jestem za, mogły by być one zamiast tych piłek i napisów, administrator, moderator, trampkarz itp, tak jak jest to tu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Również te ikonki, e-maila, PW itp, mogły by być nowsze.
Do tego, zróbcie nabory, przecież jest masa ludzi chętnych do pracy, a to pomogło by w rozwoju całego serwisu, dlaczego forum, ma mieć tylko formę, głupich pytań dzieci? Przecież można organizować przeróżne konkursy itd, a do tego potrzeba ludzi, a nie że wszystko kręci się w okół 3-4 osób. Popatrzcie tu, stronka 2 razy mniejsza a jest na prawdę super, a ma z załodze ponad 20 osób:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - na samym dole widać ile ich jest.
I tak, w ogóle dlaczego jako administratorzy pod niektórymi wątkami są jacyś zające, styku, persony itp. Czy oni dalej są administatorami? Dlaczego to nie jest aktualizowane? No i po co są działy, w których z 3 lata nie było odpowiedzi, albo nawet, odpowiedź żadna w danym dziale nie padła? Do tego działy techniczne od PES 2010 w dół, powinny być usunięte a powinien powstać jeden nowy dział-starsze wersje PES, bo tak to tylko rozciąga bezsensownie forum.
blackout.:
Zmienienie stylu forum jest łatwiutkie. Sam wiem, bo moje forum działa na tym samym silniku co wasze i zmiana stylu zajmuje 3 minuty + zmienienie np. banneru u góry ze zrobieniem góra 20 minut (a tym pewnie zająłby się jakiś grafik z forum). Także nie ściemniajcie tutaj, że to jest trudne. To moje forum dla przykładu ze zmienionym stylem na tym silniku (ten co jest na pesleague jest domyślny, o ile się nie mylę):
REJESTRACJA lub LOGOWANIE .
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
No właśnie o to chodzi, więc nie wiem dlaczego tak mówią, czy to specjalnie, olewają czy co. Rozumiem, ze moze komuś się to podobać, ale przecież w ankiecie widać, ze zdecydowana większość chciała by coś nowego, a Ci co by nie chcieli by to i tak pewnie by zmienili zdanie, gdyby forum było nowsze, świeższe, nowocześniejsze.
TheBestCitizens:
A dało by się zrobić tak, że będzie kilka stylów strony do wyboru, m. in. ten aktualny? Wtedy chyba wszyscy byli by zadowoleni, tak?
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA dało by się zrobić tak, że będzie kilka stylów strony do wyboru, m. in. ten aktualny? Wtedy chyba wszyscy byli by zadowoleni, tak?
--- Koniec cytatu ---
Tak też da radę zrobić. ;) Wystarczy tylko wcisnąć jedną opcję i już będzie można wybierać.
Chyba, że to forum jest zrobione w innym systemie niż tam gdzie ja jestem adminem to wtedy zwracam honor, ale pamiętam, że domyślnym stylem mojego forum było to właśnie co jest na pesleague.
Nawigacja
[#] Następna strona