Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
Artur 7:
z tymi rangami to troche mysle jak Matip... gosc sie napali zrobi patch i ranga juz jest potem zlewa sprawe... ja zawsze chcialem byc kims "wiekszym" na forum udzielalem sie pomagalem Ci ktorzy siedza tu wiedza co probowalismy zrobic z kolega wyzej.. teraz mi juz nie zalezy bo widze jak tu jest niech sie admini zastanowia bo sam Matip mowi ze gosc zrobi patch i jazda wazne ze jest ranga a tu wlasnie jest 2-woch takich patchmekerow - dostalo po mlodszym modzie za patche i od tej pory nic nie robia na forum a sa ludzie ktorzy maja czas i pomysly sa chetni do pomocy i ich sie zlewa
Mejor:
Range np. Patchmaker powinna dostać osoba która wydała już kilka patchy i to jeszcze w poprzednich wersjach pesa, bo jest pełno takich osób co wydały jednego pożal się Boże patcha.
Mathi:
W dodatku zaufanym osobom np. Lewemu za stworzenie RSC Patcha oraz chęć do stworzenia patcha peselague ;).
blackout.:
OK, można wprowadzać zmiany, ale jeżeli admini/modzi/opiekunowie nie chcą/nie mogą wprowadzić tych zmian to po co my w ogóle nad nimi myślimy? Przecież i tak nic nie przejdzie (rangi, layout chociażby).
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW dodatku zaufanym osobom np. Lewemu za stworzenie RSC Patcha oraz chęć do stworzenia patcha peselague ;).
--- Koniec cytatu ---
No właśnie i np. mi za robienie dodatków do pesa 10/11/12 ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOK, można wprowadzać zmiany, ale jeżeli admini/modzi/opiekunowie nie chcą/nie mogą wprowadzić tych zmian to po co my w ogóle nad nimi myślimy? Przecież i tak nic nie przejdzie (rangi, layout chociażby).
--- Koniec cytatu ---
Najpierw to trzeba byłoby napisać do administratorów ewentualnie moderatorów czy zgodą się na jakiekolwiek zmiany na forum, a wtedy ruszyć z pomysłami.
Nawigacja
[#] Następna strona