Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (17/25) > >>

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMają być związane z Pesem?

--- Koniec cytatu ---
tak. z forum.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm... Kariera Roku? Ktoś już chyba takie coś pisał. Może... Najładniejsza asysta przy bramce? Nie wiem, czy coś takiego było, co o tym sądzicie?

--- Koniec cytatu ---
kariera roku czy najlepszy karierowicz ok. a asysta przy bramce to nie wiem jest konkurs na najładniejszą bramkę i tam się to ocenia.

TheBestCitizens:
Dobra, asysta to nie był dobry pomysł.

NexaT:
Nie no, jak czytam te wasze posty to się tylko śmieje.
Jeden to mówi żeby dodać nowsze ikonki wiadomości, pw. I po co wam to? Przyciągnie nowych userów?
Chcecie zmiany layoutu, ale to na prawdę wymaga czasu. Wszystko trzeba będzie robić na nowo, a nie, że coś tutaj wkleimy i będzie ok. Strona zostałaby pewnie zamknięta na okres tygodnia albo i więcej, a później płacz z waszej strony. Nie piszcie, że by tak nie było. :) Wiem, że na darmowefora wybieramy layout, zmień i mamy. Tutaj chyba tak nie jest, a jak już mieliby zmieniać, to nie tylko kolor. (i nie tylko jakiś obrazek w tle)
smolarek - darmowefora.pl różnią się bardzo od tego. Na tamtym masz bardzo ograniczone opcje, i to prawda. Zmiana stylu zajmuje kilka minut i dodanie opcji wyboru. Ale pamiętajmy, że to strona płatna.

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra, asysta to nie był dobry pomysł.

--- Koniec cytatu ---
głównie to jeszcze na facemakera, grafika, patchmakera itp. mogłyby być. i nie wiem czekam na jeszcze jakieś inne propozycje.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmacie może jakieś propozycję konkursów, które moglibyśmy organizować ??

--- Koniec cytatu ---

Ja już kilkakrotnie proponowałem konkurs na Użytkownika Roku, ale z wszystkimi kategoriami, które podałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej