Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie no, jak czytam te wasze posty to się tylko śmieje.
Jeden to mówi żeby dodać nowsze ikonki wiadomości, pw. I po co wam to? Przyciągnie nowych userów?
Chcecie zmiany layoutu, ale to na prawdę wymaga czasu. Wszystko trzeba będzie robić na nowo, a nie, że coś tutaj wkleimy i będzie ok. Strona zostałaby pewnie zamknięta na okres tygodnia albo i więcej, a później płacz z waszej strony. Nie piszcie, że by tak nie było. :) Wiem, że na darmowefora wybieramy layout, zmień i mamy. Tutaj chyba tak nie jest, a jak już mieliby zmieniać, to nie tylko kolor. (i nie tylko jakiś obrazek w tle)
smolarek - darmowefora.pl różnią się bardzo od tego. Na tamtym masz bardzo ograniczone opcje, i to prawda. Zmiana stylu zajmuje kilka minut i dodanie opcji wyboru. Ale pamiętajmy, że to strona płatna.
--- Koniec cytatu ---
akurat zmiana stylu nie wierze się z dopasowywaniem to jest po prostu tylko zmiana wyglądu. z tego co wiem to wystarczy tylko pobrać styl i go wgrać i gotowe. a forum by nie było zamykane bo można cały projekt stworzyć i na koniec wgrać to wszystko w kilka minut.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa już kilkakrotnie proponowałem konkurs na Użytkownika Roku, ale z wszystkimi kategoriami, które podałem.
--- Koniec cytatu ---
ok wiem o Twoich propozycjach czekam na inne.
kamil18kks:
co do filmików z Pesa to moze interwencja roku? ???
AreQ:
w sumie to nie jest zły pomysł ale może to być jako np. interwencja PES 2012 i tak co roku przed wyjściem nowego pes'a takie podsumowanie.
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsmolarek - darmowefora.pl różnią się bardzo od tego. Na tamtym masz bardzo ograniczone opcje, i to prawda. Zmiana stylu zajmuje kilka minut i dodanie opcji wyboru. Ale pamiętajmy, że to strona płatna.
--- Koniec cytatu ---
Darmowefora jak i pesleague jest stworzona na bazie tego samego systemu. Widziałeś w ogóle kiedyś na oczy panel admina w tym systemie?
kamil18kks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw sumie to nie jest zły pomysł ale może to być jako np. interwencja PES 2012 i tak co roku przed wyjściem nowego pes'a takie podsumowanie.
--- Koniec cytatu ---
no to też dobry pomysł :D
Nawigacja
[#] Następna strona