Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (32/45) > >>

pesosator:
Bo ogolnie zalatwilem sobie oryginalnego PES'a nie wiem czy to ma jakies znaczenie. A mi chodzilo o to, ze przerzucilem te foldery tak jak napisales, ale co miales na mysli piszac "zainstaluj" bo jak wlaczam manager.exe to nie moge tam nic wprowadzic, a jak wlaczylem BPL 2012 to od razu mi sie tam gra uruchomila. Bo moze mi czegos poprostu nie pobralo. Widzialem u innych folder "kitserver12" a ja takiego chyba nie mialem, moze to byla ta instalka?

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo ogolnie zalatwilem sobie oryginalnego PES'a nie wiem czy to ma jakies znaczenie. A mi chodzilo o to, ze przerzucilem te foldery tak jak napisales, ale co miales na mysli piszac "zainstaluj" bo jak wlaczam manager.exe to nie moge tam nic wprowadzic, a jak wlaczylem BPL 2012 to od razu mi sie tam gra uruchomila. Bo moze mi czegos poprostu nie pobralo. Widzialem u innych folder "kitserver12" a ja takiego chyba nie mialem, moze to byla ta instalka?

--- Koniec cytatu ---
w menager.exe u góry masz pes.exe, kliknij na to i przestaw na BPL2012.exe. Kliknij Attach.

pesosator:
No wlasnie chodzilo o to ze ja mialem szare pola, nic nie moglem wprowadzic. Oto ss REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Pobralem jeszcze raz, ale teraz w tych partach nie moge znalezc tego BPL2012.exe. Co moze powodowac ze nie mam nic w tym polu?

pesosator:
Ja pobralem teraz od nowa, juz bez rzadnych bledow, ale jak przegladam te 12 partow to w rzadnym nie mam BPL2012.exe ani DLC. Jak to mam znalezc? Przejrzalem i winrarem i 7zip. Moze ktos pomoc?

Balsi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa pobralem teraz od nowa, juz bez rzadnych bledow, ale jak przegladam te 12 partow to w rzadnym nie mam BPL2012.exe ani DLC. Jak to mam znalezc? Przejrzalem i winrarem i 7zip. Moze ktos pomoc?

--- Koniec cytatu ---

w 1 wersji był tylko kitserver i save, dopiero w upie jest reszta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej