Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac
pesosator:
Ok pobralem, ale przy drugim jak wypakowuje go przez 7-zip, to wyskakuje komunikat "Nie można otworzyć pliku ..... 002 jako archiwum" ten pierwszy normalnie sie otworzyl. Sciagnalem ten drugi kolejny raz i jest to samo. Przy pliku drugim w update 1.5 jest blad archiwum
DziobaQ95:
MR87 jakbyś jeszcze zrobił przyśpiewki to było by jeszcze bardziej zajebiście ;D
MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMR87 jakbyś jeszcze zrobił przyśpiewki to było by jeszcze bardziej zajebiście ;D
--- Koniec cytatu ---
będą będą ;) pogadam z radkiem jak się robi bo on zrobiłem chyba do Fire patcha jak się nie mylę ;d
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo wlasnie chodzilo o to ze ja mialem szare pola, nic nie moglem wprowadzic. Oto ss
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Pobralem jeszcze raz, ale teraz w tych partach nie moge znalezc tego BPL2012.exe. Co moze powodowac ze nie mam nic w tym polu?
--- Koniec cytatu ---
a gdzie skopiowałeś kitserver (bplserver)?
PS: Jeśli PES 13 będzie tak ******** jak PES 12 nie będę kontynuował patcha. Podobno mają zmienić silnik gry więc jest jakaś nadzieja. Według mnie Fifa 12 jest o niebo lepsza od PES'a w tym roku, ale nic nie mówię, aby nie rozpoczynać "wojen"...
DziobaQ95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbędą będą ;) pogadam z radkiem jak się robi bo on zrobiłem chyba do Fire patcha jak się nie mylę ;d a gdzie skopiowałeś kitserver (bplserver)?
PS: Jeśli PES 13 będzie tak ******** jak PES 12 nie będę kontynuował patcha. Podobno mają zmienić silnik gry więc jest jakaś nadzieja. Według mnie Fifa 12 jest o niebo lepsza od PES'a w tym roku, ale nic nie mówię, aby nie rozpoczynać "wojen"...
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się FIFA 12 dużo lepsza. Tak do Fire patcha robił :D
pesosator:
gdzie skopiowałeś kitserver (bplserver)?
Skopiowalem do D:\PES2012 tam gdzie mam plik z grą, ale ogolnie nie wiem czy ten plik z 1.5 part 2 nie jest uszkodzony jakis bo pare razy sciagalem i jak go proboje wypakowac za pomoca 7zipa to wyskakuje ze to nie jest archiwum.
Nawigacja
[#] Następna strona