Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (35/45) > >>

pesosator:
Usunalem PES'a, wgralem od nowa, teraz przerzuce tak jak miales napisane. Wczesniej bylo w jednym folderze, ale teraz zrobie inaczej troche i wysle ss i najwyzej napiszesz co mam zle.

pesosator:
Wszystko mi juz dziala, ale jedynie nazwy zespolow nie ma i tych z najnowszego patcha 1.5.1 mimo ze go wgralem. Mial ktos podobny problem? Np: wisla krakow jest, ale legia ma jakas inna nazwe i innych pilkarzy, nie ma lecha i slaska, kluby angielskie i niemieckie maja inne nazwy. Wgralem 1.5.1, nigdzie w rzadnym pliku nie moge znalezc nazw druzyn. Licze na jakas wskazowke pozdro.

Przykladowo, widze folder w ktorym sa pilkarze typu: Blaszczykowski, Ljuboja, ale w grze ich nie ma mimo ze sa wypakowani juz prawie wszedzie. Co mam zrobic?

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko mi juz dziala, ale jedynie nazwy zespolow nie ma i tych z najnowszego patcha 1.5.1 mimo ze go wgralem. Mial ktos podobny problem? Np: wisla krakow jest, ale legia ma jakas inna nazwe i innych pilkarzy, nie ma lecha i slaska, kluby angielskie i niemieckie maja inne nazwy. Wgralem 1.5.1, nigdzie w rzadnym pliku nie moge znalezc nazw druzyn. Licze na jakas wskazowke pozdro.

Przykladowo, widze folder w ktorym sa pilkarze typu: Blaszczykowski, Ljuboja, ale w grze ich nie ma mimo ze sa wypakowani juz prawie wszedzie. Co mam zrobic?

--- Koniec cytatu ---
Skopiowałeś OF'a do moich dokumentów? ALbo skopiowałeś DLC ?

pesosator:
Tak DLC skopiowalem do img, a co to jest to OF? DO moich dokumentow kopiowalem jedynie save ze wszystkich partow.

w moich dokumentach mam folder save  i ad, ale w nim np: players jest puste.

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak DLC skopiowalem do img, a co to jest to OF? DO moich dokumentow kopiowalem jedynie save ze wszystkich partow.

w moich dokumentach mam folder save  i ad, ale w nim np: players jest puste.

--- Koniec cytatu ---
DLC kopiuj nie do img ;/ Źle robisz. Musisz przeinstalować teraz grę;) Wgraćjeszcze raz tak samo tyle że folder DLC skopiować do
Win7 :
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
XP :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download

Wtedy grasz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej