Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac
pesosator:
TO potem tak zrobie, czyli to byl jedyny blad? Bo np: plik manager.exe mam w innym folderze niz BPL2012.exe czy pes2012.exe
Tutaj sa ss
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jakbys mogl tylko napisac czy to byl jedyny blad i jesli wgram od nowa i DLC wgram gdzie indziej to wszystko powinno smigac?
MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETO potem tak zrobie, czyli to byl jedyny blad? Bo np: plik manager.exe mam w innym folderze niz BPL2012.exe czy pes2012.exe
Tutaj sa ss
Jakbys mogl tylko napisac czy to byl jedyny blad i jesli wgram od nowa i DLC wgram gdzie indziej to wszystko powinno smigac?
--- Koniec cytatu ---
o kur ** xD ;d bpleserver (cały folder kopiuj do gry)
DLC do:
Windows7 :
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
XP :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
pesosator:
Zrobilem tak jak mowiles, odinstalowalem i zrobilem krok po kroku. Wrzucilem plik DLC do save i jak wlaczam gre przez managera to wyskakuje blad. Moze przez to ze teraz nie mam zadnego DLC? Bo ja je mam wrzucic do save? Wczesniej wrzucalem do folderu przed save ale to samo sie dzieje.
Wtedy co zle wrzucilem to bylo w bplserverze i gra dzialala:P Wiec sam juz nie wiem co zrobilem zle
BTW a to Template? moze ono tez powinno isc do save?
SS
REJESTRACJA lub LOGOWANIE < wrzucilem plik DLC tez do save bez folderu, bo nie wiedzialem gdzie dokladnie ma on byc.
Apropo save, widzialem ze ty napisales cos o dysku C, ale ja PES'a wgralem na D i na C nie mam Aplication Data.
Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie jasne.
MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobilem tak jak mowiles, odinstalowalem i zrobilem krok po kroku. Wrzucilem plik DLC do save i jak wlaczam gre przez managera to wyskakuje blad. Moze przez to ze teraz nie mam zadnego DLC? Bo ja je mam wrzucic do save? Wczesniej wrzucalem do folderu przed save ale to samo sie dzieje.
Wtedy co zle wrzucilem to bylo w bplserverze i gra dzialala:P Wiec sam juz nie wiem co zrobilem zle
BTW a to Template? moze ono tez powinno isc do save?
SS
REJESTRACJA lub LOGOWANIE < wrzucilem plik DLC tez do save bez folderu, bo nie wiedzialem gdzie dokladnie ma on byc.
Apropo save, widzialem ze ty napisales cos o dysku C, ale ja PES'a wgralem na D i na C nie mam Aplication Data.
Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie jasne.
--- Koniec cytatu ---
Do jakiego save? wyraźnie pisze do download... a jak nie masz folderu to trzeba stworzyć... Jeśli masz WIndowsa 7 to wchodzisz na C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download (jeśli nie masz folderów to weź "opcje folderów" i na drugą zakładkę "widok" i zaznacz Pokaż ukryte pliki i foldery ) i tam kopiujesz DLC(zawartosć folderu, czyli sam plik dt0f.img) . BPLSERVER masz dobrze zrobiony. Usuń z moich dokumentów DLC.
pesosator:
Sory, ale tak srednio zrozumialem. Bo w moich dokumentach zrobilem oddzielny folder download i tam wrzucilem DLC, ale to nic nie dalo. To znaczy ze mam zrobic oddzielny folder na dysku C, ale tam nie mam nic z PES'a. Pierwszy raz wgrywam patcha i dlatego masz ze mna takie problemy ;(
Mam windowsa XP jak cos, bo pisales jakbym mial 7
Nawigacja
[#] Następna strona