Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (37/45) > >>

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESory, ale tak srednio zrozumialem. Bo w moich dokumentach zrobilem oddzielny folder download i tam wrzucilem DLC, ale to nic nie dalo. To znaczy ze mam zrobic oddzielny folder na dysku C, ale tam nie mam nic z PES'a. Pierwszy raz wgrywam patcha i dlatego masz ze mna takie problemy ;(

Mam windowsa XP jak cos, bo pisales jakbym mial 7

--- Koniec cytatu ---
no to jeszcze lepiej że masz XP :)
1. Wchodzisz na dysk C
2. Documents and Settings
3. Bierzesz na górny pasek i klikasz w Narzędzia->Opcje FOlderów->Druga zakładka"widok"-> Zaznaczas Pkaż ukryte pliki i fodlery
4. All Users
5. Dane Aplikacji
6. KONAMI
7. Pro Evolution Soccer 2012
8. download
i tam wklejasz dt0f.img !!!!!!
Czy ty tego nie rozumiesz?

pesosator:
No tak, zrobilem tak jak napisales, ale chodzilo o to ze nazwy druzyn angielskich i niemieckich nadal mam zle i brakuje wielu zawodnikow.

Czy to znaczy ze ten plik img wpakowac do pliku z pesa glownego img? Bo np: bayern ma nazwe i poprawnych graczy, a borussia ma zla nazwe i brakuje pilkarzy poprawnych.

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak, zrobilem tak jak napisales, ale chodzilo o to ze nazwy druzyn angielskich i niemieckich nadal mam zle i brakuje wielu zawodnikow.

Czy to znaczy ze ten plik img wpakowac do pliku z pesa glownego img? Bo np: bayern ma nazwe i poprawnych graczy, a borussia ma zla nazwe i brakuje pilkarzy poprawnych.

--- Koniec cytatu ---
zrób to co ja napisałem
1. Wchodzisz na dysk C
2. Documents and Settings
3. Bierzesz na górny pasek i klikasz w Narzędzia->Opcje FOlderów->Druga zakładka"widok"-> Zaznaczas Pkaż ukryte pliki i fodlery
4. All Users
5. Dane Aplikacji
6. KONAMI
7. Pro Evolution Soccer 2012
8. download
i tam wklejasz dt0f.img z tego folderu DLC co ci dałem!!!!!!!!!!

pesosator:
No to wlasnie zrobilem wtedy, ale nic sie nie zmienilo, najwyzej jeszcze raz usune wszystko.

Moze co innego jeszcze jest zle, bo tamto zrobilem wczesniej, a druzyny nadal z blednymi nazwami. Czy te img od zawodnikow ktorych brakuje ma byc w bplserverze? a moze przez to ze wgralem spolszczenie cos sie zespulo sam nie wiem. DLC jest tam gdzie napisales.

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to wlasnie zrobilem wtedy, ale nic sie nie zmienilo, najwyzej jeszcze raz usune wszystko.

Moze co innego jeszcze jest zle, bo tamto zrobilem wczesniej, a druzyny nadal z blednymi nazwami. Czy te img od zawodnikow ktorych brakuje ma byc w bplserverze? a moze przez to ze wgralem spolszczenie cos sie zespulo sam nie wiem. DLC jest tam gdzie napisales.

--- Koniec cytatu ---
pokaż screena z DLC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej