Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac
pesosator:
Niech ktos mi to wytlumaczy. Wgralem bpl server z patch 1.0 do pliku na dysku D gdzie mam zainstalowanego pesa, nastepnie wgralem save 1.0 do D:\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012. Potem wgralem fix 1.5 tak samo, GDZIE WRZUCIC PLIK img w ktorym jest dt08? Do bplserver czy moze wypkowac i wrzucic do tego normalnego img z pesa? Czy moze wrzucic bez folderu do miejsca gdzie jest pes2012.exe? Potem wgralem fix 1.5.1 tak samo jak poprzednie, nastepnie wrzucilem DLC(bez folderu, sam plik) do C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Konami\Pro evolution soccer 2012\download. Po tym wszystkim wlaczylem manager.exe i attach na bpl2012.exe i uruchomilem gre. Niestety ku mojemu zdziwnieniu nadal byly zle nazwy druzyn lig angielskich i niemieckich, brakuje stadionow BPL i wielu druzyn. Czy moze mi ktos powiedziec gdzie popelniam blad? Moze gdzies jeszcze cos zostalo z poprzednich instalacji i dlatego tak sie dzieje? Jednak staralem sie wszystko usunac. Czekam na jakas rade gdyz ja juz nie mam pomyslow! Pomozcie.
El Nino9:
A ja mam pytanie jak wyłączyć efekty Bluray. Tak pobrałem go już i mam plik pes 2012. Czy mam mu zmienić nazwę na BPL 2012 czy jakoś inaczej
plumber#10:
Kiedy będzie ta wersja 1.7 ?
Cygar:
Jest jakieś spolszczenie na ten patch?
karabinheh:
Co mi się nie podoba? Herby klubów w kwadracikach są mało czytelne. Będzie fajnie jak pomyślisz nad tym, aby w 1.7 wrócić do herbów w pełnej okazałości ;D. Logo BPL po włączeniu gry jest w małej rozdzielczości.
Błędy? Podczas meczu, gdy są wyświetlane w lewym górnym rogu statystyki strzałów, rogów, itp., zamiast herbów drużyn, są herby BPL i EAS. Nieco irytuje. I analogiczny przykład. Kiedy jest np tabliczka z napisem replay, zamiast herbu BPL, jest herb EAS. Wnioskuję, że tabliczki z BPL są pożyczone z fify, ale jeśli jest to możliwe, byłoby fajnie, gdybyś poprawił :).
Ogólnie rzecz ujmując, patch jest świetny, bardzo dobra robota. Jestem wręcz zachwycony ;D. Także czekam niecierpliwie na 1.7 i będzie fajnie jak pomyślisz nad wyżej wspomnianymi rzeczami ;).
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona