Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (43/45) > >>

Adrix:
Ja tam nie poganiam, ale są jakieś wiadomości na temat 1.7 ? Bo bardzo bym chciał to pobrać :P .

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo mi się nie podoba? Herby klubów w kwadracikach są mało czytelne. Będzie fajnie jak pomyślisz nad tym, aby w 1.7 wrócić do herbów w pełnej okazałości  ;D. Logo BPL po włączeniu gry jest w małej rozdzielczości.

Błędy? Podczas meczu, gdy są wyświetlane w lewym górnym rogu statystyki strzałów, rogów, itp., zamiast herbów drużyn, są herby BPL i EAS. Nieco irytuje. I analogiczny przykład. Kiedy jest np tabliczka z napisem replay, zamiast herbu BPL, jest herb EAS. Wnioskuję, że tabliczki z BPL są pożyczone z fify, ale jeśli jest to możliwe, byłoby fajnie, gdybyś poprawił  :).

Ogólnie rzecz ujmując, patch jest świetny, bardzo dobra robota. Jestem wręcz zachwycony  ;D. Także czekam niecierpliwie na 1.7 i będzie fajnie jak pomyślisz nad wyżej wspomnianymi rzeczami  ;).

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Jakbyś nie wiedział BPL podpisało w tamtym roku kontrakt z EA. Dlatego teraz na scoreboardzie jest logo EA. Jak chcesz to możesz sobie zmienić score. Co do herbów masz jeszcze normalny styl do wybrania. W bplserver masz do wyboru inne scory i zwykłe loga.

bartus07:
Wrzuci mi ktos pelen patch + update na chomikuj ???

Bardzo prosze :)

karabinheh:
Ok, a mógłby ktoś napisać, w jaki sposób zmienić loga/scoreboard'y?  :P

RIPPERO:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, a mógłby ktoś napisać, w jaki sposób zmienić loga/scoreboard'y?  :P

--- Koniec cytatu ---

ludzie nie załamujcie... wchodzisz w bplserver i tak masz 2 foldery BPLPatch - Scoreboards i BPLPatch - Logos wchodzisz i tylko kopiujesz unnamendy do bplserver/bpl/img/dtj akiś tam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej