Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Niekulturalne zachowanie.

(1/6) > >>

jarekblasi:
Nie wiem czy wybrałem dobry dział ale nie widziałem lepszego do tej "dyskusji".

Chciałbym przedstawić, krótką rozmowę "z dupy".. Fajnie by było jakby administrator portalu "pouczył" użytkownika jendryna78. A oto dlaczego.

jedryna78:
milo mi to widziec bo sam mam dosc takich ludzi, wpisuje 3 kropi w neutalu i mysli ze jest zadowolony ,apropo byl tu taki ze kazdemu tak pisal i z tego co wiem nauczyl sie w tej edyci i zachowuje sie jak nalezy. Mi jak cos lezy na watrobie i z tego co wiem wiekszosci ludziom to pisze na mircu co i jak anie wale neutrala czy negatywa.A tak po zatym znajac strone to ja dostane po garach a taki jarecki wyjdzie jak pokrzywdzony. Jego aktywnosc jest tak duza ze zagralem mecze ligowe 7 dni po terminie. pozdrawiam

es_sabbi:
jedryna no przesadziłeś :/ trzeba było okazać trochę klasy...

A jarekblasi - Twój sposób myślenia jest no totalnie śmieszny. Dać komuś neutrala bo mecz był nudny??
To co za przegrane dajesz negatywa bo gracz ośmielił się z Tobą wygrać??
Ocenia się łącze i postawę przeciwnika.

W tym momencie robisz coś takiego, że ja osobiście nie mam zamiaru nigdy z Tobą grać i będę do tego samego namawiał innych...

jarekblasi:
ja rozumiem tak:
pozytywny - mecz był ciekawy niezależnie od rezultatu. (nauczyłem się dawać "thumb up" w ML Online kiedy mi sie podobał mecz. konami dało taką możliwość"
neutralny - w moim mniemaniu oznacza, że mecz nie był ani dobry ani zły. Wiele neutralnych kometarzy może świadczyć, że z danym użytkownikiem nie gra się zbyt ciekawie. Daje to możliwość dobierania sobie sparing partnerów pod nasze upodobania.
negatywny - kiedy ktoś nie grał fair play.

Dalej uważasz że mój sposób myślenia jest śmieszny? Napisz kiedy ty być użył neutralnego. Po coś to w końcu zostało stworzone przez twórców strony.

es_sabbi:
Neutralny jeśli gracz gra niekulturalnie - ścina od tyłu ale jego łącze jest bardzo dobre.

To nie jest ocena przebiegu spotkania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej