Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Niekulturalne zachowanie.

<< < (2/6) > >>

jarekblasi:
a negatywny kiedy ścina i ma słabe łacze?? haha Myślałem, że opinia o jakości łacza jest mierzona skalą od 1-10 w innej rubryce..

jedryna78:
es_sabbi wiem ze troszke pojechalem ale sorki ten typ nie ma pojecja co to jest pesleague ja tyle tu slyszalem i czytalem ale taki neutral to jest jak strzal w krocze:0 ale tak juz na spokojnie mam nadzieje ze takich graczy docenicje neutralem :) pozdrawiam

jarekblasi:
"ten typ nie ma pojecja co to jest pesleague(...)mam nadzieje ze takich graczy docenicje neutralem" - nie wydaje mi się, żeby rozmowa użytkownik - administrator mogła wyglądać tak koleżeńsko, ponieważ "on go zna". Śmiem twierdzić, że brzmi to jak "lizanie dupy" i szukanie względów u administratora. Tak nie powinno być.. Jak tak będzie to każdy nowy użytkownik tego portalu nie będzie mógł wyrazić swojego zdania bo zaraz go zjedzie cała "RZESZA" z wisienką na czubku..

Ten komentarz nie ma na celu obrazić a jedynie zwrócić uwagę na to co się pisze. Chowanie się za plecami administratora nie jest na miejscu.

Ja mam w takim razie pytanie do administratora. Skoro uważasz, że nie słusznie dałem neutralną opinię (w regulaminie nie przewidziano kryteriów względem oceniania) to czy jak będę w dalszym ciągu dawał neutralne opinie użytkownikom wpisując tym razem "nudny,neutralny mecz" to zostanę zbanowany? Bo jeżeli tak to ja sam się usunę z tego portalu z powodu braku możliwości korzystania z pełnej palety funkcji udostępnionych przez ten serwis.

jedryna78:
no k..  po 1. musze go znac bo jest admine
          po 2. zarzucasz tu takie teksty jak bys mial 10 lat i zabrali by ci zabawke mimo ze ty ja ukradles
          po 3 udowodnilem ci ze bronisz sie be tarczy bo ci sie drogi pomylily
          po 4. nie bede dalej z toba dyskutował wiecej bo ci twoje <<neutralne>> zachowanie zostalo skomentowane
ps. zarzut piekny do odmina:)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam w takim razie pytanie do administratora. Skoro uważasz, że nie słusznie dałem neutralną opinię (w regulaminie nie przewidziano kryteriów względem oceniania) to czy jak będę w dalszym ciągu dawał neutralne opinie użytkownikom wpisując tym razem "nudny,neutralny mecz" to zostanę zbanowany? Bo jeżeli tak to ja sam się usunę z tego portalu z powodu braku możliwości korzystania z pełnej palety funkcji udostępnionych przez ten serwis.

--- Koniec cytatu ---
jako opiekun - bo zadnym adminem nie jestem - moge Ci powiedziec ze gracz jendryna zostanie ukarany za swoje wulgarne zachowanie

Co do Twoich ocen spotkan to z tego co mi wiadomo nie sa ona karalne bo nie sa niezgodne z regulaminem. Ale istnieje cos takiego jak postawa fair-play oraz ogolny szacunek do ludzi nawzajem i takie Twoje zachowanie bedzie nadgminnie tepione. Bo ty nie wyrazasz uczcicej opinii a mscisz sie komentarzem za to ze nie radzisz sobie na boisku. Na poczatku bedziesz ignorowany przez coraz wieksza liczbe osob, a nastepnie za psucie atmosfery niedopuszczany do rozgrywek.

"nie uwzgledniono kryteriow" - wiesz ja uwazam Cie za czlowieka myslacego - widocznie sie myle skoro nie mozesz pojac mojego punktu widzenia.  Czyli mam rozumiec ze w domu wkladasz palce do kontaktu bo nie pisze na nim "nie wkladac palcow"??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej