Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Niekulturalne zachowanie.

<< < (4/6) > >>

jarekblasi:
Dziękuję bardzo za zainteresowanie tematem. "Administracja" zasługuje na pochwałę za interwencję. Temat jak dla mnie zakończony. Co do pomysłu "fair-play" będę na pewno z tymi, którzy ten pomysł poprą.
Pozdrawiam!

belzebub:
znaczek FAIR PLAY na zasadzie tylko to lub nic jest dobrym pomysłem, zazwyczaj jest tak że wykorzystujecie dobre pomysły w zły sposób np. komentarze pozytywne, neutralne i negatywne a tutaj będzie tylko jedna możliwość albo ktoś zasługuje na odznakę FAIR PLAY albo nie, a każdy inny neutralny gracz, przeciętny w zachowaniu lub o negatywnym nie otrzyma nic
bardzo dobry pomysł

jedryna78:
a ja powiem wprost mam LE i mam blokade na 5 dni juz mam po Le:) dziekuje
no to teraz juz wiem ze ta strona mnie zniechecila na maksa mimo ze jestem tu troszke:) dzieki adminowi bo i opiekun bardziej w temacjei teraz za takie zachowanie ja mam wątpliwosci co do was:) zycze powodzenia i troszke sluchania esabbiego:)
zalatwiliscie mnie jak gówniarza :) dziekuje szanownym pannom:)
no pomysl macie jak prawde napisalem a zostalem skarcony to Swiadczyczy tylko o jednym:)
pozdrawiam ludzi którzy wiedezą o co chodzi:0
a ciebie jarecki zapamietalem ,hehehe fotografa który myskli ze jest ksiedzem:)

belzebub:
podziękować możesz sobie samemu, co do LE jak się sprężysz i przychylnym okiem spojrzą na Ciebie rywale to możesz grać 18 i 19 :)
pozdr.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja powiem wprost mam LE i mam blokade na 5 dni juz mam po Le:) dziekuje
no to teraz juz wiem ze ta strona mnie zniechecila na maksa mimo ze jestem tu troszke:) dzieki adminowi bo i opiekun bardziej w temacjei teraz za takie zachowanie ja mam wątpliwosci co do was:) zycze powodzenia i troszke sluchania esabbiego:)
zalatwiliscie mnie jak gówniarza :) dziekuje szanownym pannom:)
no pomysl macie jak prawde napisalem a zostalem skarcony to Swiadczyczy tylko o jednym:)
pozdrawiam ludzi którzy wiedezą o co chodzi:0
a ciebie jarecki zapamietalem ,hehehe fotografa który myskli ze jest ksiedzem:)

--- Koniec cytatu ---
Zachowujesz się jak dzieciak, najpierw bluzgasz a później masz pretensje do administracji, że działa prawidłowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej