jendryna napisał: "no to teraz juz wiem ze ta strona mnie zniechecila na maksa mimo ze jestem tu troszke:) dzieki adminowi (...) a ciebie jarecki zapamietalem ,hehehe fotografa który myskli ze jest ksiedzem:) (...) pewnie nawet tematuu calego nieznasz bo duzo kolesi mi na gg pisalo ze mam racje"
Co ty tu za propagandę próbujesz uskuteczniać? Zapamiętasz mnie i co? Będziesz innych buntował przeciwko mnie? Może jeszcze przeciwko adminowi i całemu pesleague? I ty pisałeś, że mnie się powinno "wyjebać".Bana dostałeś za swoje niekulturalne zachowanie wobec mnie a nie za to, że nie masz racji. To co ja zrobiłem nie było niezgodne z regulaminem a niestety twoje zachowanie minęło się z powołaniem na "księdza". Nie mam pojęcia o co masz pretensje do administratora. Postąpił właściwie i zrobił co musiał bo kara za chamskie i wulgarne zachowanie się należy. Dużo kolesi ci pisało na gg, że masz rację?? WOOOW.. Ja ci już mówiłem, że większość wybrała PO.
PS. Jak chcesz być taki dorosły i męski to przyjmij na klatę odpowiedzialność. Jak jesteś nerwowy to licz się, że jak komuś nawrzucasz to będzie ban.
"luz, majonez, kur.a"