no k.. po 1. musze go znac bo jest admine
po 2. zarzucasz tu takie teksty jak bys mial 10 lat i zabrali by ci zabawke mimo ze ty ja ukradles
po 3 udowodnilem ci ze bronisz sie be tarczy bo ci sie drogi pomylily
po 4. nie bede dalej z toba dyskutował wiecej bo ci twoje <<neutralne>> zachowanie zostalo skomentowane
ps. zarzut piekny do odmina:)
gdzie widzisz zarzut do admina? Bo ja nigdzie..
es_sabbi napisał: "Twoje zachowanie bedzie nadgminnie tepione. Bo ty nie wyrazasz uczcicej opinii a mscisz sie komentarzem za to ze nie radzisz sobie na boisku." - to ty to napisałeś. Obrażasz mnie pisząc, że nie wyrażam uczciwej opinii. Zapytaj innych użytkowników , z którymi gram w lidze i zobacz na komentarze po meczach czy ja wszystkim jednoznacznie wystawiam neutralną opinię. Niewiele trzeba by dostać ode mnie pozytywa. Wystarczy, że kilka piłek ktoś pośle nie tak jak myślałem, że pośle... Wszystkie porażki przyjmuję na klatę. Myślisz, że dlaczego gram Wisłą? Bo chcę przegrywać i jechać neutralami wszystkich? Czy gram bo wiem, że mam małe szanse na wygraną ale lubię mieć satysfakcję kiedy uda mi się wygrać chociaż jeden mecz bo zagrałem dobrze i byłem zadowolony ze swojej gry? Ja myślę, że to drugie...
"wiesz ja uwazam Cie za czlowieka myslacego - widocznie sie myle skoro nie mozesz pojac mojego punktu widzenia." - widocznie ja też się mylę skoro ty nie możesz pojąć mojego punktu widzenia. To działa w dwie strony. To żaden argument.
Jestem tu nowy i świadomie wybrałem wisłe by sprawdzić jaki jest poziom na tym portalu. Poza tym jestem w czwartej lidze, więc dlaczego uważacie, że wszyscy to zajebiści gracze, zasługujący na pochwałę za grę? Rozegrałem jak dotąd ponad 20 spotkań, podkreślam w czwartej lidze i może 3 użytkowników grało w piłkę a nie bawiło się berka na boisku. Takie jest moje zdanie o poziomie IV ligi w mojej grupie.
Jestem fotografem i przesiadywałem na wielu portalach fotograficznych gdzie skala ocen była np od 1-6. Wiem jak działa upokarzająco na ludzi kiedy dostaną ocenę 5 a nie 6. Po co w takim razie wymyślono tak wielką skalę? Nie wystarczy coś w stylu "lubię to". Ja osobiście bym tu miał inny pomysł. Zrobić rubrykę do pisania zażaleń, czyli czerwoną i wprowadzić coś na zasadzie "thumb up" jak to zrobiło konami. Można komuś dać "kciuka" jak się podobało albo nie dawać w ogóle. Oczywiście to jest tylko mój pomysł, z którym zapewne się nikt nie zgodzi bo jestem "trampkarz". Nie oczekuję też rewolucji ale przynajmniej nie gnębcie ludzi za dawanie "neutralnego".
Amen.