Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final

<< < (30/42) > >>

mckriss89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :-[pomoże ktoś???? bo niemoge znalesc mod 2.0...... mam wersje standartowa i dlatego nie dzialaja nazwiska???? prosze  o odp

--- Koniec cytatu ---

musisz poszukać na necie wersje Patch'a T-Mobile w wersji 2.0 i wtedy zainstalować komentarz w wersji 2.0, gdyż jest on kompatybilny tylko i wyłącznie z w/w wersją

henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :-[pomoże ktoś???? bo niemoge znalesc mod 2.0...... mam wersje standartowa i dlatego nie dzialaja nazwiska???? prosze  o odp

--- Koniec cytatu ---

Poszukaj na konkurencyjnym forum :D

SoyerDawid:
Zrobiłem reinstala Pes-a.Wyczysciłem komputer z wszystkich plików z nim związanych.Ale gdy instaluje komentarz to dalej  nic.Na poczatku meczu pisze ze komentowac będą Szaranowicz i Szpakowski lecz nic sie pozniej nie dzieje.Nie mam żadnego komentarza.
Czy to może mieć związek z FirePatch 1.7?

MichW:
Sprawdź w kitserverze czy nie masz folderu dt00_e.img, dt00_f.img itd. Jeśli tak to skasuj je i spróbuj ponownie. Jeśli nie to zmień język komentatora w grze

szymek988:
Nuryje mnie pewne pytanie więc muszę je zadać  ;D Czy komentator mówi nazwisko Sivok bardzo mi na nim zależy więc chciałbym wiedzieć

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej