Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKriss oprocz nazwisk coś jeszcze będzie w wersji 2 dopracowane? czy na razie skupiasz sie na nazwiskach?
--- Koniec cytatu ---
na razie nazwiska i moze jakies male poprawki jak tylko wyłapię
MichW:
SoyerDawid spróbuj zmienić nazwę dt00_e.img na dt00_f.img i zobacz. Jak nie będzie działać to pobierz jeszcze raz komentarz
SoyerDawid:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESoyerDawid spróbuj zmienić nazwę dt00_e.img na dt00_f.img i zobacz. Jak nie będzie działać to pobierz jeszcze raz komentarz
--- Koniec cytatu ---
Zmiana nazwy pliku nie pomogła.Powiem ci ze żaden komentarz mi nie działa.Od kiedy zainstalowałem Pes ani słowa nie powiedział standardowy angielski.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZmiana nazwy pliku nie pomogła.Powiem ci ze żaden komentarz mi nie działa.Od kiedy zainstalowałem Pes ani słowa nie powiedział standardowy angielski.
--- Koniec cytatu ---
Hmm....A jak grasz mecz to wyjdź ESC, daj ustawienia dźwięku i zobacz czy masz wyciszony komentarz
SoyerDawid:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmm....A jak grasz mecz to wyjdź ESC, daj ustawienia dźwięku i zobacz czy masz wyciszony komentarz
--- Koniec cytatu ---
Takim przeciętniakiem nie jestem i sprawdziłem to dawno :) A może to wina wersji Pes-a? a w tych folderach, o które wcześniej pytałeś masz takie same pliki?
Nawigacja
[#] Następna strona