Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam trochę głupie pytanie? ;) Ten komentarz wrzuca się do folderu img, nie do kitservera?
To w takim razie można go podmienić, za np francuski i później sobie w menu wybrać jaki się chcę ten od krissa czy od pentozy?
--- Koniec cytatu ---
Zmień nazwę komentarza Pentozy na język np francuski i włącz mecz - zobaczysz jakie cyrki się dzieją i będziesz miał odpowiedź na pytanie :)
MichW:
Dziękuje bardzo kriss za twoją ciężką pracę. Przetestujemy i się zobaczy, który bardziej mi podpasuję. Extra mieć taki wybór, choć liczę, że się zastanowisz w przyszłym roku kriss o Borka i Kołtonia, bo to by był hicior w końcu usłyszeć tych panów w PESie ;) Jeszcze mam do wszystkich prośbę. Jeśli już zostawiacie tutaj komentarze to proszę z szacunku do pentozy nie wypisywać tektów typu "wybieram ten, bo gościu piszczy przy bramkach". Na pewno chce jak najlepiej dla nas wszystkich i gorąco w niego wierzę.
PS: Kriss odezwij się na gg. Wiesz w jakiej sprawie ;)
@maciek@:
Pobrałem komentarz wkleiłem pliki tam gdzie trzeba ale dalej mam ten od pentozy :-\ rozumiem że pewnie muszę usunąć te pliki od pentozy tylko już nie pamiętam jakie to były może mi ktoś powiedzieć? pobierałem pod kitserver i pod czystą grę.
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPobrałem komentarz wkleiłem pliki tam gdzie trzeba ale dalej mam ten od pentozy :-\ rozumiem że pewnie muszę usunąć te pliki od pentozy tylko już nie pamiętam jakie to były może mi ktoś powiedzieć? pobierałem pod kitserver i pod czystą grę.
--- Koniec cytatu ---
tak ten plik z kitservera musisz usunac
a moj komentarz wkleic w glowny katalog
robertkoz1:
Komentarz jest świetny ale brak analizy po golu i nie trafionych strzałach
Nawigacja
[#] Następna strona