Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final

<< < (10/42) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEdit: Dziwi mnie trochę rozmiar komentarza. 280 Megabajtów ??? Trochę dziwne, bo pentozy miał 1 GB.

--- Koniec cytatu ---
Bo to jeszcze nie wszytkie kwestie są zamienienine czasami sie Beglin włącza jak kolega zrobi w 100% bd wazyl pewnie z 400mb.. ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIEale trzeba powiedzieć że koleś ma pracowitość mrówki spolszczenie napisów teraz komentarz a jeszcze giercuje  czapka z głowy kolego przed tobą ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
Ruchu wrzucilbyc na torrent.. (wczesniej zapytaj krissa.. ;)) ;)

A ja mam pytanie do Tworcy: ;) W kom. koozile do 11 Szpakowski nieraz po bramce krzyczał: "W Argentynie w Brazylii mowia o takiej bramce golasso!" :) U Cb bd podobne teksty czy to jakos koozile sam zmontowal, bo fajnie bylo by cos takiego uslyszec mysle ze moglbys sciagnac jego kom. do 11 i posluchac co nieco i wprowadzic, bo jakby nie bylo to koozile jest "Ojcem" tego komentarzu.. ;)

peler:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż nie mogłem się doczekać tego słynnego "Snajder" :)
Zasysam.

Edit: Dziwi mnie trochę rozmiar komentarza. 280 Megabajtów ??? Trochę dziwne, bo pentozy miał 1 GB.

--- Koniec cytatu ---
Myślę że dlatego iż jest to pierwsza wersja i w następnej może być więcej kwestii.

Kam8043:
Zagrałem pierwszy meczyk (Manchester United vs. Inter)
Fajnie się grało, tylko 2 razy włączył mi się angielski koment.
Były 4 gole 2 dla mnie i 2 dla Interu.  Jak to zawaliście było posłuchać jak duet Szpak&Szaran cieszyli się z gola.
Dogrywka- 0 goli. Zawaliste emocje i to magiczne nazwisko "Snajder" :D
Karne i to właśnie w nich 1 włączył mi się angielski koment, kiedy to obroniłem karniaka.
Teraz się pochwalę: wygrałem 8-7.
Komentarz PL zarypisty. Czekam na drugą wersję z T-Mobile. Kriss liczę na Ciebie w 2013 roku ;)

snow0010:
Wielkie dzięki za ten komentarz. Ten od pentozy nie nadaje się nawet dla dwulatka. Pozdro

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A ja mam pytanie do Tworcy: ;) W kom. koozile do 11 Szpakowski nieraz po bramce krzyczał: "W Argentynie w Brazylii mowia o takiej bramce golasso!" :) U Cb bd podobne teksty czy to jakos koozile sam zmontowal, bo fajnie bylo by cos takiego uslyszec mysle ze moglbys sciagnac jego kom. do 11 i posluchac co nieco i wprowadzic, bo jakby nie bylo to koozile jest "Ojcem" tego komentarzu.. ;)

--- Koniec cytatu ---

ta kwestia z bramka golasso to jest orginalnie w fifie mowione

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej