Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final

<< < (14/42) > >>

pawlodar_10:
Strzelam. Meką?

Michal16ZenitSP:

--- Cytat: pawlodar_10 ---Meką?

--- Koniec cytatu ---
Tak Szpakowski mówi na Maicona, już od FIFY 09 ;).
Na razie jeszcze nie testowałem, ale jutro pojutrze na pewno przetestuję grając Real Bayern w PESIE, więc gdy zagram zdam relację ;).

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKomentarz jest 100 razy lepszy niż ten od pentoza133 ale i tak jest sporo błądow. A to kilka z nich po pierwszym meczu (Chelsea - Ajax):
1. Nazwa "Chelsea" mówiona jest przez angielskiego komentatora
2. nazwisko Migel zamiast Mikel
2. jakiś Ułan Mata zamiast Juan Mata (samo Mata wystarczyłoby)
3. Dziwnie wypowiadany van der Wiel
4. Ivanovic, David Luiz, Daniel Sturridge nie są wymawiani a na Fifie wiem że są

narazie tyle ale ale był jeszcze jakiś błąd ale mi sie teraz zapomniało :P

--- Koniec cytatu ---

pisalem na poczatku ze beda nektore druzyny wymawiane po angielsku pozniewaz ciezko w fifie na trafic aby powiedzial szpak prawidlowo np liverooplu no chyba by nie pasowalo

a zawodnikow powgrywam w wersji drugiej tylko troszke potrwa bo chce miec ich duzo wgrane

snow0010:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpisalem na poczatku ze beda nektore druzyny wymawiane po angielsku pozniewaz ciezko w fifie na trafic aby powiedzial szpak prawidlowo np liverooplu no chyba by nie pasowalo

a zawodnikow powgrywam w wersji drugiej tylko troszke potrwa bo chce miec ich duzo wgrane

--- Koniec cytatu ---

Trudno może i czasem mówi nie dokładnie ale lepsze to niż te wstawki po angielsku.

kriss12:

--- Cytat: Trudno może i czasem mówi nie dokładnie ale lepsze to niż te wstawki po angielsku. ---
--- Koniec cytatu ---

postara,m sie w nastepnej wersji zrobic nazwy druzyn

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej