Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final

<< < (16/42) > >>

maciek_pl:
on działa on line?

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEon działa on line?

--- Koniec cytatu ---
yes

Mathi:
Kriss, w tym roku wykonałeś kawał dobrej roboty. Komentarz bardzo dobry, jak i całe spolszczenie. Szacun za wszystko, co udało ci się zrobić. Oczywiście już pobieram. :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jest cała magia Szpaka. Nie zmieniaj, bo to już nie będzie ten sam klimat :D

Nie wiem czy inni już tak mają i czy zostało to już powiedziane, ale u mnie w t-mobile zawsze na początku meczu nachodzą na siebie dwa teksty komentarzowe i oba są chyba szpaka. Mówi "witam pora zacząć to widowisko" czy cośtam i nagle wchodzi drugi "witam państwa. chyba każdy czekał...". Nie jest ważne co dokładnie. Strasznie to denerwuje. rozegrałem z 10 meczy i było tak za każdym razem. To jest coś w stylu jakby jeden tekst był za długi i wchodził na niego kolejny. miał tak ktoś?

--- Koniec cytatu ---
Chyba mi się też zdarza, ale tylko tak, że lekko na siebie najeżdżają i zaraz się pierwszy tekst wyłącza więc to mi nie przeszkadza ;)

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jest cała magia Szpaka. Nie zmieniaj, bo to już nie będzie ten sam klimat :D

Nie wiem czy inni już tak mają i czy zostało to już powiedziane, ale u mnie w t-mobile zawsze na początku meczu nachodzą na siebie dwa teksty komentarzowe i oba są chyba szpaka. Mówi "witam pora zacząć to widowisko" czy cośtam i nagle wchodzi drugi "witam państwa. chyba każdy czekał...". Nie jest ważne co dokładnie. Strasznie to denerwuje. rozegrałem z 10 meczy i było tak za każdym razem. To jest coś w stylu jakby jeden tekst był za długi i wchodził na niego kolejny. miał tak ktoś?

--- Koniec cytatu ---

Mi się takie coś jeszcze ani razu nie zdarzyło. Spróbuj wgrać od nowa system i gitara!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej