Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final

<< < (18/42) > >>

stanek1983:
nie mam tego patcha( chyba a Włoch on jest- zobacz sobie) jaki język komentarza masz ustawiony- musi być english. Chyba że jest folder w kitserverze w tym patchu o nazwie dt00_e i tam są jakieś pliki. to je usuń.... Komentarz musi działać gdyż jest podmieniany plik jego za oryginalny z gry.

lech10:
pobrałem i nie mam żadnych uwag

SoyerDawid:
Witam.Wrzuciłem piki do głownego folderu z gra ale nie mam żadnego komentarza.Kiedyś wgrałem sobie komentarz arabski bodajrze ale od jakiegoś czasu przestał dziiałać.Posiadam Fire patch.Macie jakieś sugestie jak rozwiązać mój problem?

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.Wrzuciłem piki do głownego folderu z gra ale nie mam żadnego komentarza.Kiedyś wgrałem sobie komentarz arabski bodajrze ale od jakiegoś czasu przestał dziiałać.Posiadam Fire patch.Macie jakieś sugestie jak rozwiązać mój problem?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli masz folder dt00_e w kitserverze to go usuń. Potem wrzuć komentarz do img w głównym folderze. Na koniec wybierz w PESie w ustawieniach na angielski komentarz ;)

SoyerDawid:
Pozdrawiam fana Diabłów!
Nie mam takiego pliku w kitserverze.Mam taki plik w głownym folderze z grą który skopiowałem jako ten komentarz PL

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej