Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !

<< < (8/13) > >>

jarekblasi:
brylant341, mi się wydaje, że za niesportowe zachowania zawodnicy też otrzymują grzywnę, przykład zidana vs materazzi. Ja w ten sposób traktuję kosę od tyłu w przypadku gonienia napastnika, który wychodzi sam na sam. To jest z premedytacją i niesportowe. Jeżeli w ten sposób chcesz wygrać mecz lub wybronić wynik to jesteś cham i prostak ;)

adam1919:
No to jest fajny pomysł, tak powinno się robić, czerwona kartka to pauza jednego zawodnika w następnym meczu.

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

brylant341:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbrylant341, mi się wydaje, że za niesportowe zachowania zawodnicy też otrzymują grzywnę, przykład zidana vs materazzi. Ja w ten sposób traktuję kosę od tyłu w przypadku gonienia napastnika, który wychodzi sam na sam. To jest z premedytacją i niesportowe. Jeżeli w ten sposób chcesz wygrać mecz lub wybronić wynik to jesteś cham i prostak ;)

--- Koniec cytatu ---

No zgadzam się że to jest nie sportowe dla tego kary powinny być jak najwyższe żeby tak nie robić no a co do przytoczonej sytuacji to chyba nie było tak że on wychodził sam na sam:) ja chce wygrać jak każdy chyba!? ale nie mówcie że tak się na żywo nie zdarza :) no może nie sam na sam jak ktoś wychodzi, nikt nie wjeżdża kosą ale mają inne sposoby ciągnięcie się za koszulkę czy inne rzeczy robią po prostu nie ma takiej możliwośći w pesie :P nie mówiąc już o pluciu szarpaniu każdemu się to zdarza :) A za karami jestem jak najbardziej nawet na wykluczeniem gracza na tydzień za takie rzeczy :) tylko z dowodem oczywiście :)

Ukassiu:
Chyba nie za bardzo niektórzy zrozumieli. Nie chodzi o to by zakazać koszenia od tyłu, faulowania taktycznie itp, tylko by wprowadzić kary za czerwone i żółte kartki, wtedy każdy 2 razy by się zastanowił zanim by sfaulował. W prawdziwej piłce są wykluczenia, a przecież, wszystkim chyba zależy by rozgrywki były jak najbardziej realistyczne więc to jest na prawdę dobry pomysł. Jeśli nie to chociaż niech te wpisywanie bramek ma jakiś sens, tzn. dodać opcje do profilu, czerwone kartki-... żółte kartki-...  To chociaż każdy będzie widział ile dany gracz ma kartek a to pozwoli ocenić gracza w tym aspekcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej