Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !

<< < (9/13) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Ukassiu dobrze mowi i Ty belze chyba tez nie zrozumiales intencji tego posta nie chodzi mi o zabronienie faulowania i wslizgow
ale wprowadzenia kar i absencji za zolte i czerwone kartki tak jak to jest w rzeczywistosci ;]
pomysl po co jest te wpisywanie kartek w wyniku spotkania jaki to ma sens ?? nic to nie daje praktycznie kazdy wpisuje 0 0
a tak sie na cos to przyda skoro faule taktyczne to czesc gry tak samo absencje i kary za kartki to tez czesc gry ;]

belzebub:
co do kartek to inna sprawa temat do rozważenia, ale ja nawiązuje do meczy Awek vs fraszka co na daną chwilę możemy zrobić tam

8BITS-Chudy:
zawieszenia jednego czy tam 2 zawodników przy bardzo szerokiej kadrze niczego nie zmieni, taki man city ma tylu graczy że jest w czym wybierać i jeśli ktoś ma kosę jebną.. to i tak to zrobi.
Ogólnie dobre myślenie inovationa bo skoro możemy wpisywać kto i ile dostał kartek w meczu to powinno mieć jakieś konsekwencje dotyczące danego lub kolejnego meczu.Może warto pomyśleć o dodatkowych pkt do ligi za granie fair? tzn. ktoś kto przez cały sezon ma powiedzmy zero żółtych kartek itp dostaje jakieś dodatkowe pkt (bonusy) i to chyba byłoby motywujące dla każdego z nas.
Pozdro :))

Martinso:
Mam pomysł co do kartek w meczach towarzyskich i nie tylko. Np. Nie wiem czy takie cos jest wykonalne w systemie pesleague ale zaproponuje. Wpadłem na pomysł aby za żółtą kartkę dostawać -50pkt a za czerwoną -100pkt. Gram także amatorsko w lidze okręgowej i za dostanie żółtej kartki klub musi płacić przykładowo 40zł, a za czerwoną 80zł. Myślę że taki system tutaj idealnie by pasował a co do wpisywania kartek każdy by wpisywał. Dla mnie głupotą jest aby po czerwonej kartce w następnym meczu wywalać zawodnika.. Zagram lige np z Rosickim a następny mecz np z Plotkiem. Dla mnie to nie do opanowania:) Myślę żę mój pomysł wam się spodoba.

ps. można dodać taką statystyke kartek jak ma MYpes na facebooku.

-> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PiNk!:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pomysł co do kartek w meczach towarzyskich i nie tylko. Np. Nie wiem czy takie cos jest wykonalne w systemie pesleague ale zaproponuje. Wpadłem na pomysł aby za żółtą kartkę dostawać -50pkt a za czerwoną -100pkt. Gram także amatorsko w lidze okręgowej i za dostanie żółtej kartki klub musi płacić przykładowo 40zł, a za czerwoną 80zł. Myślę że taki system tutaj idealnie by pasował a co do wpisywania kartek każdy by wpisywał. Dla mnie głupotą jest aby po czerwonej kartce w następnym meczu wywalać zawodnika.. Zagram lige np z Rosickim a następny mecz np z Plotkiem. Dla mnie to nie do opanowania:) Myślę żę mój pomysł wam się spodoba.

--- Koniec cytatu ---

Za żółtą to nie. Ale za czerwoną jak najbardziej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej