Dzieki za screeny.
Ja mam jednak problem z czym innym teraz.
Kiedy otwieram w Photo Shopie jakis wyeksportowany poprzez GGS font PNG to objawia mi sie on oto w taki sposob:
Moge to zrobic nawet w Paint i zmienic. Ok. Ale przy zapisie splaszcza mi obrazek i wokol numerkow jest background. Kiedy naloze go na koszulke to wyglada do bani.
Gdzie w takim razie popelniam blad ? czy podczas eskportu z GGS ? Eksportuje jako PNG. Paint otwiera plik normalnie. Photoshop i Corel juz nie (?!!) . Przy Paint moge zapisac ale splaszcza obrazek i background staje sie widoczny. Przy Corel i Photoshop nie mam mozliwosci edycji, gdyz obrazek po wgraniu wyglada tak jak widzisz na zdjeciu.
Kiedy wrzucam nawet wyeksportowany plik PNG z GGS w innego slota ...to wyskakuje OOOPPS file could not be uploaded ...lub cos takiego ...
p.s. generalnie potrzebuje gotowe do wgrania numerki i literki: czerwone, niebieskie i zielone, zolte oraz czarne. Tak aby tylko wrzucic je gotowe przez GGS.
Jaka opcja w GGS podczas importu powinna byc zaznaczona: ALFA, RGB, DATA ? wszystkie czy tylko ktoras z nich ?
Kiedy wrzuczam ten sam czarny font z jednego slota (oryginalny a gry) na drugi. Po uruchmieniu meczu numerki wygladaja tak:
juz mi mozg eksploduje
Wydje mi sie ze chodzi tutaj o przezroczystosc numerkow. Ok. Ale jak to zmienic ...