Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES Ultimate Patch Season 2012 1.0 + update 1.1 i 1.2

<< < (5/22) > >>

ElShaarawy92:
Może ktoś udostępnić to na normalnym hostingu?

Morek95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże ktoś udostępnić to na normalnym hostingu?

--- Koniec cytatu ---

Przyłączam się do prośby :D Nie chce mi się znowu 13h ściągać z prędkością 100 Kb\s..

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniestety ten link zawiera błąd crc w bin-1 spróbuję ściągnąć jeszcze raz ale raczej to nie pomoże

--- Koniec cytatu ---

TO JEST PLIK INSTALACYJNY! tak jak przy grach na płytach jest np. "data1.cab" "data2.cab" - tego się nie wypakowuje! przy tym jest "ups patch.exe" - czyli setup. instalujemy tylko to.

@blackout.

jeślibyś mógł z łaski swojej wytłumaczyć instalacje byłoby miło;) patch chodzi tylko jest jakby "nie kompatybilny"... nie potrafię zainstalować, bo po zwykłej - typowej instalacji wiele klubów to były "czerwone krzyżyki" i nie było piłek stadionów itp.

Morek95:
Ta.. tylko, że jak wszystko wypakowałem (oprócz tego pliku bin-1, bo wyskoczył błąd crc) i włączyłem instalke to poprosiło mnie właśnie o ten plik i instalacja nie ruszyła.

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa.. tylko, że jak wszystko wypakowałem (oprócz tego pliku bin-1, bo wyskoczył błąd crc) i włączyłem instalke to poprosiło mnie właśnie o ten plik i instalacja nie ruszyła.

--- Koniec cytatu ---

ja normalnie instaluję, bez wypakowywania: "bin-1, bin-2, bin-3" - a gdy otwieram przez TCMD:UP jako archiwa to wychodzi mi że są puste...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej