No więc udało mi się ściągnąć i rozegrałem 4 mecze kwalifikacyjne w Lidze Europy Wisłą Kraków.
Z początku jedyne co rzuca się w oczy to niskie staty dla Meliksona i Małeckiego(dla tego pierwszego zatrważająco niski-ovr 64!), no ale wracając do spotkań najpierw miałem w fazie kwalifikacyjnej Red Bull Salzburg i jako, że był to mój pierwszy mecz na tym patchu i na proffie, więc przegrałem go 0:2.
W rewanżu walczyłem jak wilk, jednak szybko straciłem bramkę i mimo, że wygrałem 2:1 to nie awansowałem do fazy grupowej.
Ale miałem chęć zagrać jeszcze raz, no i trafiłem na PAOK,ale teraz udało mi się wygrać na własnym obiekcie 1:0, po trafieniu głową Cezarego Wilka, który wykorzystał dobre dośrodkowanie Kirma.
W rewanżu, mimo szybko straconej bramki nie poddawałem się i udało mi się strzelić gola wyrównującego Bitonem i gol na 2:1 dla PAOKU w ostatecznym rozrachunku dał mi awans.
Trafiłem nawet do łatwej grupy, lecz niestety nie zapisałem tego i trochę szkoda tych kropelek potu wylanych na granie, cóż podejdę po raz trzeci wieczorem grając Wisłą, ale tym razem nie omieszkam zapisać swych ewentualnych osiągnięć
.
Patch oceniam na 8,5/10 oprócz w/w rzeczy są jeszcze transfery w tych ważniejszych ligach, dość fajny soundtrack, ale jedyny błąd jaki zauważyłem grając w LE to, to że jej hymn jest ... Oda do Radości
, ale tak jak mówię, tego patcha polecam każdemu, kto ma dość PES Edita,Fire Patcha i chciałby pograć trochę w innych ligach oraz w LE ze wszystkimi drużynami
.