Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES Ultimate Patch Season 2012 1.0 + update 1.1 i 1.2

<< < (14/22) > >>

pawlik010:
chodzi mi o tego blanco co gra w legii

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o tego blanco co gra w legii

--- Koniec cytatu ---

Aha. To chyba go nie ma, bo w Legii nie przyłożyli się do składu/transferów.

Ironovsky:
Ja mam problem, patch zapewne zajebisty tyle lig i stadionów ale mi nie chodzi to znaczy sciągłęm w postaci torrenta bo sie szybciej sciąga ponieważ mało waży w postaci torrenta dobra wypakowałem i miałem takie pliki

UPS 2012 ( instalator chyba)  - a to 3,121 kb
UPS 2012-1.bin - to ma 2 giga
UPS 2012-2.bin
UPS 2012-3.bin
i instrukcja po rusku chyba no jak by była po ang czy polsku to by raczej problemu nie było
no ok klikam na to UPS 2012 wychodzi instalator instaluje się i koniec potem wchodzę do folderu z patchem czyli do Konami/pes 2012/ UPS 2012
włączam i jest co widzę nowe intro w menu ok daje mecz towarzyski chce wybrać drużyny a tu nagle English Ligue i są tylko te ligi co zazwyczaj a zamiast prawdziwych herbów a nawet podrobinych pisze Austria albo biała flaga z X i co mam robić ?

Sklado:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam problem, patch zapewne zajebisty tyle lig i stadionów ale mi nie chodzi to znaczy sciągłęm w postaci torrenta bo sie szybciej sciąga ponieważ mało waży w postaci torrenta dobra wypakowałem i miałem takie pliki

UPS 2012 ( instalator chyba)  - a to 3,121 kb
UPS 2012-1.bin - to ma 2 giga
UPS 2012-2.bin
UPS 2012-3.bin
i instrukcja po rusku chyba no jak by była po ang czy polsku to by raczej problemu nie było
no ok klikam na to UPS 2012 wychodzi instalator instaluje się i koniec potem wchodzę do folderu z patchem czyli do Konami/pes 2012/ UPS 2012
włączam i jest co widzę nowe intro w menu ok daje mecz towarzyski chce wybrać drużyny a tu nagle English Ligue i są tylko te ligi co zazwyczaj a zamiast prawdziwych herbów a nawet podrobinych pisze Austria albo biała flaga z X i co mam robić ?

--- Koniec cytatu ---
Update 1.1 i 1.2 pobrałeś?
I jakie masz DLC? :)

Ironovsky:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUpdate 1.1 i 1.2 pobrałeś?
I jakie masz DLC? :)

--- Koniec cytatu ---

Nie pobierałem update a DLC najnowsze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej