Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
ElShaarawy92:
Średnio pasuje mi owy Pan pod sztukę jakie jest komentowanie meczy, ale wielki szacunek za pracę ;)
Morek95:
A wrzuci ktoś linka z angielskim komentarzem, bo ten z multiupload jak wiemy nie działa.
A tak wgl.. To dlaczego akurat angielski komentarz jest potrzebny do wersji z ks, nie może być np. francuski? (taki mam ;D)
pablosso:
Ok, fajnie polski komentarz w PESie, widać duży wkład pracy, ale ja sam grając mecz więcej się podśmiechiwałem niż czerpałem z tego jakąś radość. Jak dla mnie za bardzo się wydzierasz. Sytuacja.. biegnę piłkarzem, w środku boiska zostaje mi odebrana piłka i nagle się drzesz jak Szpakowski kiedy polakom się uda strzelić w światło bramki. Denerwujące dla mnie, niestety musiałem się pozbyć Twojego komentarza i wrócić do angielskiego.
Ale podziwiam za wkład pracy i za to, że się nie poddałeś. Gratuluje i pozdrawiam ;)
EDIT:
Na chomikuj znalazłem zangielszczenie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
damian6302:
Pobrałem wszystkie party pod kitserver, rozpakowałem te pliki. Powstał folder: dt00_e.img, który ma u mnie 1136 plików( nie wiem czy to odpowiednia ilość) wklejam zgodnie z instrukcją do pesedit, ponieważ posiadam kitserver, odpalam w grze na komentarz angielski, ale nic nie idzie z komentarza pentozy. Co robić?
misterb911:
Muszę przyznać kawał dobrej roboty, gratulacje
Nawigacja
[#] Następna strona