Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie pobierajcie Torrenta .
30 minut i nadal 0%
--- Koniec cytatu ---
Oczywistością jest to przy torrentach, że osoba która go zauploadowała musi go udostępniać. Jeżeli nikt tego nie robi to oczywiste, że nie ściągnięcie komentarza w tej wersji 8)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam taki problem a mianowicie na początku wszystko fajnie witamy Dawid Nowak a potem już w ogóle nic się nie odzywa... Czym to może być spowodowane?
--- Koniec cytatu ---
Musicie posiadać angielski komentarz jak ściągnęliście wersje do ks. Rozegrałem kilka meczy i powiem, że jest super ;) Bardzo fajne nowe kwestie, również twój znajomy konkretnie mówi. Odrobinkę głośniej niektóre kwestie 2 komentatora i będzie super cudownie, co oznacza, że i tak wasze dzieło to CUDO :)
P2P:
Hmm.ja mam w jednej kwestii ENG komentarz nie sprawdziłem jeszcze na całym meczu ale już widzę bug :P
banan1803:
a jeśli podmienie np niemiecki na dt00_e?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jeśli podmienie np niemiecki na dt00_e?
--- Koniec cytatu ---
To nie pójdzie.
Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam taki problem a mianowicie na początku wszystko fajnie witamy Dawid Nowak a potem już w ogóle nic się nie odzywa... Czym to może być spowodowane?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czym to jest spowodowane, ale mam na to sposób. Otóż gdy już komentator się "zamknie" to musicie wejść w opcje meczu i ustawienia dźwięku meczu. Potem na chwilę trzeba wyłączyć komentarz, a gdy przemknie kilka "pesowych" minut to z powrotem włączyć komentarz. Wtedy Dawid Nowak i Mikołaj Baranek wkraczają do akcji :D
Dodam jeszcze, że wielki test u mnie na kompie wypalił. Komentarz dostał 6+
Nawigacja
[#] Następna strona